Branimir Trošić

O predavaču

Branimir Trošić je poduzetnik s dvadeset godina iskustva u razvoju poslovanja u privatnom sektoru, u konzultantskoj, telekomunikacijskoj, uslužnoj, IT industriji, kao i u akademskoj zajednici.

Sudjelovao je u pokretanju prve hrvatske online turističke agencije: Adriatica.net, razvio je četiri prodajna kanala u Vipnetu: Telesales, SoHo & SME sales, prvi u potpunosti automatizirani telco webshop u srednjoj i istočnoj Europi i Independent Sales Agents prodajni kanal. U Vipnet-u je implementirao prvi CRM na telekomunikacijskom tržištu u Hrvatskoj te u potpunosti automatizirao rezidencijalnu prodaju, a u Hrvatskim Telekomunikacijama je upravljao efikasnošću u prodajnim kanalima VSE segmenta. Značajniji projekti koje je vodio su VSE Turnaround kojim je uspio preokrenuti telekomunikacijsko tržište u VSE segmentu u korist HT-a, IMS migracija čijim je završetkom migrirano preko 120.000 poslovnih korisnika na digitalnu infrastrukturu, implementacija prve Multichannel CRM infrastrukture u Deutsche Telekom grupi, automatizacija procesa logistike te kreiranje mnogobrojnih alata i procesa koji su služili u povećanju efikasnosti procesa prodaje kao što su Monte Carlo Simulation alat kojim je automatizirana procjena ARPE tarifa, Campaign Index alat za procjenu efikasnosti kanala u realnom vremenu, itd.

Magistar je znanosti iz područja inovacija i lideršipa, a trenutno radi na inovacijskim projektima digitalne transformacije: automatizaciji, umjetnoj inteligenciji u poslovanju i efikasnoj distribuciji informacija.

Iskustvo skupljeno u edukaciji preko 1500 prodajnih agenata u svojoj karijeri navelo ga je na zaključak da je ključ uspjeha u efikasnoj i kvalitetnoj edukaciji zaposlenika. Iz tog razloga je pokrenuo tvrtku Copperpot Interactive koja asistira tvrtkama poput ZABA-e, PBZ-a, Addiko Bank, Tele2, Vipnet-a, MStart-a, BBraun-a pri ulasku u budućnost korporativnog učenja i podizanju efikasnosti edukacije zaposlenika s Interaktivnim Mikroedukacijama.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije