Ivana Lampek Pavčnik

V.d. pomoćnice ravnatelja - Agencija za zaštitu okoliša

O predavaču

Ivana Lampek Pavčnik diplomirala je na Fakultetu geodezije i geoinformatike Sveučilišta u Zagrebu. Postdiplomski studij pohađa na Fakultetu geodezije i geoinformatike Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalnu karijeru započela je u GISDATA d.o.o. kao voditelj projekata i konzultant za oblikovanje i upravljanje geoinformatičkim projektima. Stekla je višegodišnje iskustvo i znanje u aktivnom tržišnom nastupu kroz samostalne kontakte s korisnicima, vođenje timova konzultanata te oblikovanje koncepata i prijedloga cjelovitih rješenja, tehničkih projektnih prijedloga, ponuda, te ugovora.

Profesionalnu karijeru nastavila je u Geofoto d.o.o. na poziciji savjetnika Predsjednika Uprave na planiranju, savjetovanju te upravljanju implementacijama informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Razvila je svoje kvalifikacije za upravljanje timovima kroz niz nacionalnih i međunarodnih projekata. Iskusna je trenerica za primjene tehnologija daljinskih istraživanja i za geoinformacijske sustave.

Trenutno je zaposlena u Agenciji za zaštitu okoliša na poziciji v.d. pomoćnice ravnatelja gdje je zadužena za strateško planiranje i realizaciju razvoja te vođenja jedinstvenog informacijskog sustava zaštite okoliša RH. Planira i upravlja projektima financiranima iz europskih fondova i Fonda za zaštitu okoliša. Autor i koautor je više knjiga stručne tematike s područja tehnologija daljinskih istraživanja, obrade satelitskih snimaka i geoinformacijskih sustava.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Projektni menadžer

S obzirom na užurbanu dinamiku poslovanja i potrebu za postizanjem što veće konkurentnosti na tržištu, javlja se potražnja za osobama koje uspješno provode projekte.

Opširnije