Tomislav Ivezić

HR Talent Management - Deutsche Telekom

O predavaču

Na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu završio je poslijediplomski studij Organizacije i menadžmenta te stječe zvanje magistra znanosti.
Dugi niz godina radio je kao poslovni savjetnik, trener te coach specijaliziran za planiranje, pripremu i provedbu edukacijskih projekata, seminara i radionica s područja vođenja, prodaje, timskog rada, komunikacije, stres menadžmenta i organizacije zaposlenika. Svojim radom pridonio je strateškom razvoju mnogobrojnih tvrtki, rastu i razvoju potencijala zaposlenih te postizanju rezultata u prodaji.

Višegodišnje iskustvo u prodaji izgradio je u različitim poslovnim prilikama, počevši od telemarketinga i nastavljajući voditeljsku ulogu u FMCG okruženju gdje stječe bogato znanje i iskustvo u prodaji te organizacijskim procesima kao i iskustvo u radu s internacionalnim principalima (Gillette, Oral B, Braun, Nestle, Paloma, Lays PepsiCo., LU Danone, HEAD), iskustvo u provođenju marketinških i prodajnih strategija te rukovođenje timom prodajnih predstavnika. Također i iskustvo u farmaceutskoj industriji oplemenjuje njegovo iskustvo vođenja te coaching vještina u direktnom radu s menadžerima kompanije kao i prodajne sile.

Svoje konzultantsko i trenersko iskustvo stječe kroz poslovnu suradnju s renomiranim poduzećima poput GM GeneralMotors, Renault Paris France/Hrvatska, Tifon, Deichmann, Iskon, Telekom, VIPNET Srbija, HP Hrvatska Pošta, Lidl, Pfeizer, Farmal i Baumax. Kao Master Sales Trainer za klijenta GM General Motors (Opel, Chevrolet) na području Adria regije kreira i implementira prodajnu strategiju i razvoj kroz raznovrsne edukacijske projekte.

Vjeruje u cjeloživotno obrazovanje te završava niz edukacija s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja.

  • NLP je praktičar (International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology).
  • Certificiran je coach-mentor (Certifikacija iz Systemic Gestalt Coaching/Institut für Integrative Gestalttherapie –IGW Wuerzburg, Njemačka te nositelj je diplome profesionalnog coach-mentora/EMCC OCM, Velika Britanija).
  • Train The Trainer certifikacija, Halpet Zagreb.
  • Certificiran za korištenje SDI i INSIGHTS alata.
  • Ljubitelj i korisnik sistemskih konstelacija.

Gostujući je predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te aktivni član Hrvatske Udruge za Coaching (HUC) te HR Centra.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Voditelj nabave

Nabava u kratkom vremenu iz pozicije statične službe prerasta u generatora profita u većini poduzeća.

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije