Saša Stanković

Ecommerce Manager - FOREO

O predavaču

Saša Stanković zaposlen je kao Digital Media Manager u tvrtki FOREO. U toj ulozi zadužen je za zakup digitalnih medija za brend LELO.

Saša ima više od 9 godina agencijskog iskustva na različitim pozicijama: media planer, account manager i voditelj projekata. Radio je s mnogim međunarodnim i lokalnim klijentima. Stručnjak je u digitalnom oglašavanju i posjeduje GAIQ (Google Analytics Individual Qualification) i Google AdWords (search and display) certifikate.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Specijalist za internet marketing i prodaju

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije

Voditelj marketinga

Razmišljati unaprijed, stvarati nove prilike, osvajati nova tržišta, uspostaviti partnerske odnose s klijentima upravo je zadatak uspješnih marketing menadžera.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije