fbpx

Dodjela diploma generacije 2020./2021. obilježena porukom: Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet

Dodjela diploma generacije 2020./2021. obilježena porukom: Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet

Unatoč mnogim izazovima, uspjeli smo i ove godine organizirati druženje i dodjelu diploma polaznika Instituta za menadžment, generacije 2020./2021., kako bismo proslavili završetak vašeg uspješnog školovanja.

Sam događaj obilježili smo u petak 10. rujna 2021. u opuštenoj atmosferi Aquarius Cluba na Jarunu. Program je vodila Nikolina Žiljak, a prisutne je pozdravila i ravnateljica Instituta Tajana Pernar, kratkim i motivirajućim govorom:

„Prije 11 godina smo odabrali slogan – Probudi lidera u sebi, jer lideri krče nove puteve, lideri ne odustaju, ne prilagođavaju se promjenama, oni promjene stvaraju. Lideri nisu samo veliki državnici, ratnici ili predsjednici velikih kompanija, političari; svi mi imamo potencijal biti lideri u nekom segmentu našeg privatnog ili poslovnog života. Mandela je za života rekao – obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet. I zato, nikada ne prestajte učiti!“

Nakon zahvale polaznicima, ravnateljica Instituta Tajana Pernar iskoristila je priliku i kako bi najavila novi program – Poduzetne limače:

„Sa timom vrhunskih stručnjaka iz svih područja obrazovanja, od odgojitelja u vrtiću do sveučilišnih profesora poduzetništva, razvili smo inovativni  program pod nazivom Poduzetni limači koji će se prvi put u Hrvatskoj provesti u vrtićima i školama. Cilj programa je inovativnim metodama kod djece izgraditi vještine, stavove, vrline, navike i kompetencije, koje su neophodne za ispunjen život. Želimo ih osnažiti da budu poduzetni, proaktivni, da se ne boje odgovornosti, da se ne boje pogriješiti, da prepoznavaju prilike, pronalaze rješenja i da budu pokretači promjena u društvu.“

Zatim je slijedio trenutak koji će zasigurno pamtiti za života svi polaznici – svečana dodjela diploma.

Osim diploma, dodijeljene i nagrade najboljim polaznicima i predavačima

Iako su svi polaznici bili vrijedni, marljivi, propitkivali, istraživali, pokazali napredak u znanju, neki od polaznika su se ipak malo više istaknuli. Naši predavači pomno su pratili njihov put tijekom školovanja te su odabrali one najbolje.

 • Najbolja polaznica grupe Knjigovođa jutarnjeg termina, jesen 2020. je kolegica Ivana Minđak Šaka.
 • Najbolji polaznik grupe Voditelj prodaje je kolega Karlo Merkaš.
 • Najbolja polaznica grupe Voditelj nabave je kolegica Laura Zrile.
 • Najbolja polaznica grupe Projektni menadžer, jesen 2020.  je kolegica Lucija Makarin.
 • Najbolji polaznik grupe Voditelj projekata financiranih iz EU fondova, jesen 2020.  je kolega Josip Draženović.
 • Najbolja polaznica grupe Knjigovođa popodnevnog termina, proljeće 2021. je kolegica Mirela Stepić.
 • Najbolja polaznica grupe Projektni menadžer, proljeće 2021. je kolegica Marijeta Krivić.
 • Najbolji polaznik grupe Voditelj ureda je kolega Tomislav Beganović.
 • Najbolja polaznica grupe Knjigovođa jutarnjeg termina, proljeće 2021. je kolegica Mateja Šeketa Vecko.
 • Najbolja polaznica grupe Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu je kolegica Lidija Matašić.
 • Najbolja polaznica grupe Knjigovođa popodnevnog termina, jesen 2020. je kolegica Svjetlana Miočević.
 • Najbolji polaznik grupe Specijalist za internet marketing i prodaju je kolega Siniša Jurković.
 • Najbolja polaznica grupe Copywriter je kolegica Sandra Vranić.
 • Najbolja polaznica grupe Voditelj projekata financiranih iz EU fondova, proljeće 2021. je kolegica Erika Todorić.
 • Najbolja polaznica grupe Voditelj ljudskih potencijala, a ujedno i najbolja polaznica generacije je kolegica Ita Cvitanić Skrobonja.
 • Nakon dodjele nagrada polaznicima uslijedila je i dodjela nagrada najboljim predavačima:
 • kolegici Gordani Veljković Ćorić, voditeljici programa usavršavanja za Voditelja poslovanja u malom poduzetništvu;
 • kolegi Dariju Karačiću, voditelju programa usavršavanja za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova;

te kao najboljem predavaču generacije, kolegi koji predaje na nekoliko programa i to na programima  Voditelj ureda, Financijski analitičar, Voditelj projekata financiranih iz EU fondova i Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu – Tinu Šuškoviću.

Dodjelom priznanja najboljima završio je službeni dio programa, kojeg je ravnateljica okrunila zahvalom cijelom timu Instituta za menadžment, jer svaki je od njih zaslužan da je Institut za menadžment postao prepoznatljiva Institucija. Zatim su svi prisutni nazdravili uspjehu, nakon čega je uslijedio zabavni dio programa.

Dodjela diploma predstavlja naš zajednički uspjeh te smo ponosni na sve vas, ali i zahvalni što ste na svom putu razvoja i usavršavanja odabrali upravo Institut za menadžment.

Iskreno se nadamo i vjerujemo da smo uz vodstvo naših profesora i podršku referade opravdali vaša očekivanja. Da ste usvojili nova znanja i vještine koje će vam pomoći da odgovorite na izazove, i što je važnije, da prepoznate prilike koje su pred vama.

Stoga vam od srca jedno veliko HVALA od cijelog IZM tima!