fbpx

Andreja Rambrot

co-owner: Pisalica creative agency & Princeza.hr startup

O predavaču

Andreja Rambrot Malenica je stručnjakinja za pisanje kreativnog sadržaja (copywriting) te brendiranje poduzetnika i poduzeća. Karijeru je započela kao novinarka i urednica portala, zatim je radila na pozicijama voditeljice press centra, suradnice na PR aktivnostima i koordinatorice Nacionalnog filmskog programa, da bi se naposljetku pronašla u digitalnom marketingu. Radila je još kao content manager, voditeljica web prodaje i marketinga, dok posljednjih pet godina sa suprugom vodi vlastitu agenciju Pisalica.

Inače, Andreja se formalno obrazovala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je stekla zvanje magistre kroatistike i komparativne književnosti. Nakon fakultetskog obrazovanja kontinuirano se nastavila educirati u nekoliko područja interesa: pisanju,
marketingu i psihologiji. Završila je mnogobrojne domaće i strane tečajeve kod poznatih stručnjaka: Hubspotove Content marketing i E-mail marketing certificirane programe, Online Marketing Fundamentals pri eMarketing institutu, Swiss career qualification programme o
upravljanju vlastitom karijerom, Training for Trainers u Španjolskoj, Akademiju poduzetničkih vještina u organizaciji ACT Grupe i partnera, kao i NLP Practitioner trening.

Završila je i Program za voditeljicu regionalnog razvoja te kraće radionice na temu pisanja projekata, monitoringa, evaluacije i strateških planiranja. Trenutno je posvećena izučavanju društveno-odgovornog poslovanja kroz IDOP Akademiju.

Stečeno znanje i iskustvo u svakodnevnom radu, rado prenosi na edukacijama i konferencijama. Predaje na Institutu za menadžment (program Specijalist za internet marketing i prodaju te program Copywriter), Ženskom poduzetničkom centru, Akademiji poslovnih vještina i Plavom uredu. Također redovito piše za stručne portale: Poduzetnik, Poslovni savjetnik, Plavi ured i sl.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Specijalist za internet marketing i prodaju

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije