fbpx

Ante Malenica

Digital Marketing Specialist & Co-owner at Pisalica

O predavaču

Ante Rambrot Malenica stručnjak je za internet oglašavanje i prodaju. Svoje poslovno iskustvo krenuo je graditi iz dugogodišnjih hobija kao novinar na nekoliko IT/gaming portala i televiziji, da bi zatim na kraju studija obavljao posao content i projektnog menadžera u najnagrađivanijoj domaćoj web agenciji. U potrazi za novim izazovima karijeru nastavlja kao specijalist za internet marketing i prodaju u renomiranoj poliklinici, a ubrzo nakon toga sa poslovnom partnericom i suprugom osniva vlastitu digitalnu agenciju Pisalica, gdje radi na
poziciji izvršnog direktora i prodaje.

Inače, Ante je diplomirao informatiku na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu. Nakon fakulteta redovito se educira na platformama poput MOZ-a i ConversionXL-a, a također je i sam posvećen prenošenju znanja drugima.

Predavač je na Institutu za menadžment i Pisaličinim edukacijama, a povremeno ga se može vidjeti i kao gosta predavača u raznim co-working centrima.

Ante je također i zagriženi gejmer te ovisnik o istraživanju raznih turističkih destinacija, pa slobodno vrijeme provodi ili testirajući nove igre ili putujući mjestima na kojima još nije bio – stvarnim i virtualnim.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Specijalist za internet marketing i prodaju

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije