fbpx

Boris Šuša

Facebook client partner - Httpool - Zagreb

O predavaču

Na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2012. godine završio je studij Politologije sa specijalizacijom u međunarodnim odnosima te stječe naziv magistar političkih znanosti.

Nakon dvogodišnjeg rada na RTL televiziji prešao je u portal Njuškalo gdje je u odjelu online prodaje proveo četiri godine. 2015. godine prelazi u Hrvatski telekom gdje vodi prodajni tim odjela za digitalne i medijske usluge.

Dvije godine nakon vraća se u Njuškalo na poziciju senior sales managera.

Znanje upravljanja prodajom te CRM-a stekao je kroz projekte sa najvećim hrvatskim i globalnim kompanijama te direktnom komunikacijom sa njihovim odjelima marketinga i prodaje.

Prešavši u kompaniju Httpool koja je globalni Facebook Authorized Sales Partner zadužen je za Facebook advertising support svim klijentima i marketinškim agencijama na hrvatskom tržištu. To između ostalog uključuje konzultiranje o najboljim oglašivačkim praksama na svim Facebook platformama (Facebook,Instagram,Watssapp,Messenger,Audience Network) te edukaciju internih marketinških timova a s ciljem što kvalitetnijeg iskorištavanja platformi s glavnim fokusom na dostizanju strateških ciljeva svake pojedine kompanije i poslovne vertikale.

Gore navedena globalna pozicija te rad s najvećim hrvatskim i svjetskim klijentima omogućava mu uvid u najnovije trendove i mogućnosti koje pružaju ove platforme.

Specifična znanja ima iz područja :

  • Upravljanja prodajom
  • CRM-a
  • Digitalnog marketinga
  • Digitalnih marketinških strategija
  • Prezentacijskih vještina
  • Prodajnih vještina

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Internetski marketing i brendiranje

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije