fbpx

Božena Vojvodić, prof

Profesor

O predavaču

Rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala na Fakultetu za vanjsku trgovinu i stekla VSS, diplomirani ekonomist. Trideset godina je radila u srednjoškolskom obrazovanju kao predavač ekonomske grupe predmeta na Trgovačkoj školi u Zagrebu, Školi za primijenjenu umjetnost u Zagrebu i na Trećoj ekonomskoj školi u Zagrebu. Predavala je ekonomsku grupu predmeta, te dugi niz godina predmete Knjigovodstvo i Računovodstvo. Uz redovnu nastavu položila je ECDL (Windows, Word, Excel, Power Point, Access, Internet) i stekla diplomu specijalista za poslovnu informatiku.

U svom radnom vijeku bavila se organizacijom radnog procesa u školi i kao voditelj nastave u području obrazovanja odraslih. Učestalo je pripremala učenike za školska, županijska i državna natjecanja iz računovodstvene struke kao njihov mentor, a sve to u suradnji sa sveučilišnim profesorima i Udrugom računovođa i financijskih djelatnika u Zagrebu.
Zbog izvrsnih rezultata i zalaganja u radu, 2011. godine je promaknuta u zvanje profesora mentora.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada u nastavi, radno je aktivna i nakon umirovljenja  2014. godine a svoj rad prilagođava suvremenim trendovima poučavanja.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Knjigovođa

Knjigovođa je jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada!

Opširnije