fbpx

Branimir Blajić

General manager - Queo d.o.o.

O predavaču

Na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji diplomirao je na studiju Hotelijerstva 2002. godine. Na istom Fakultetu upisao je poslijediplomski studij Menadžment u suvremenom hotelijerstvu te je isti završio 2010. godine te je obranom magistarske radnje pod nazivom “Optimizacija hotelskih procesa rada i ljudskih potencijala” stekao znanstveni stupanj magistra ekonomskih znanosti.

Svoju poslovnu karijeru razvijao je u okviru Ugo grupacije koja je upravljala hotelskim tvrtkama Milenij Hoteli d.o.o. i Solaris d.d., gdje je u desetogodišnjem radnom iskustvu radio na poslovima šefa recepcije, direktora hotela te korporativnog direktora ljudskih potencijala. Upravo područje upravljanja ljudskih potencijala predstavlja područje profesionalne specijalizacije mr.sc. Branimira Blajića.

Mr.sc. Branimir Blajić dodatno se obrazovao u području upravljanja ljudskim potencijalima na HR akademiji u Zagrebu te u području radne pedagodije, radnog prava, metodike treninga i primjenjenog menadžmenta. Aktivni je gost predavač iz područja upravljanja ljudskim potencijalima na više visokoškolskih ustanova i poslovnih škola, a provodio je i konzultantske usluge i treninge za gospodarske subjekte. Osam godina je radio kao košarkaški trener svih mlađih uzrasta u Opatiji i Lovranu.

Sustavi upravljanja ljudskim potencijalima koje je kreirao i vodio dobitnici su Certifikata Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Aktivni je član hrvatske HR zajednice i Skäl International-a. Aktivno govori engleski, a konverzacijski francuski i talijanski jezik.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj ljudskih potencijala

Vođenje odjela ljudskih potencijala ima sve važniju ulogu u poduzeću i HR menadžeri postaju strateški partneri upravi poduzeća.

Opširnije