fbpx

Damir Pavičić

HR voditelj - Zagrebacki holding d.o.o.

O predavaču

Diplomirani je pravnik s iskustvom rada u odvjetništvu, pravosuđu i gospodarstvu. Naime, po završenom Pravnom fakultetu u Zagrebu 2000. godine zapošljava se u odvjetničkom uredu Pero Lozica, a potom na Općinskom sudu u Ivanić Gradu gdje kao vježbenik radi na svim vrstama parničnih, ovršnih, zemljišnoknjižnih i izvanparničnih postupaka.
Nakon stjecanja znanja i stručnih kompetencija u odvjetništvu i pravosuđu, 2003. godine prelazi u gospodarstvo gdje za nekoliko inozemnih korporacija radi na poslovima pravnog konzultanta.

Istovremeno postaje pravni savjetnik i izvršni urednik u renomiranom pravnom časopisu „Informator“ putem kojeg poduzetnicima i gospodarstvenicima diljem RH pruža pravnu podršku u njihovom poslovanju (pravno savjetovanje iz područja radnog, trgovačkog, stvarnog, poreznog i ovršnog prava).
Od 2007. do 2015. godine radi kao pravni savjetnik i urednik u konzultantsko izdavačkoj grupaciji RRiF u kojoj, osim poslova kontinuiranog pravnog savjetovanja gospodarstvenika i poduzetnika, sudjeluje kao predavač na brojnim seminarima, radionicama i stručnim skupovima, a kao autor i koautor objavljuje stotinjak stručnih članaka, publikacija, knjiga, komentara zakona i sl.

Od 2015. godine obavlja funkciju Voditelja ljudskih resursa Zagrebačkog holdinga, podružnice ZET. U poslovima savjetnika i predavača posebno se specijalizirao za radno pravo, trgovačko (građansko) pravo te financijsko pravo i poslovne financije.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj ljudskih potencijala

Vođenje odjela ljudskih potencijala ima sve važniju ulogu u poduzeću i HR menadžeri postaju strateški partneri upravi poduzeća.

Opširnije