fbpx

Ivana Cunjak Mataković

Stručnjak za reviziju

O predavaču

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer računovodstvo. Radno iskustvo u reviziji stekla je unutar revizorskog društva Zgombić i partneri d.o.o., Nexia revizija d.o.o. te Grant Thorton revizija d.o.o. Godine 2011. godine magistrirala je na Poslijediplomskom sveučilišnom stručnom studiju Revizija iz područja kvantitativnih metoda na temu „Primjena statističko-analitičkih pokazatelja u analizi financijskih izvještaja“.

Ovlašteni je revizor pri Hrvatskoj revizorskoj komori od 2012. godine. Stekla je i certifikat ovlaštenog internog revizora, specijalist za gospodarstvo, pri Hrvatskoj zajednici računovođa i financijskih djelatnika. Godine 2013. stekla je zvanje „Ovlašteni forenzični računovođa“. Ima znanje i iskustvo u području revizije i savjetodavnih usluga s klijentima iz raznih grana djelatnosti, naročito u proizvodnim društvima i građevinskom sektoru. Redovito sudjeluje na stručnim edukacijama iz područja revizije i financija.

Trenutno je rukovodeći član na području revizije u Centar-revizija d.o.o i  pohađa doktorski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Porezni specijalist

Steknite znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Opširnije

Financijski analitičar

U tržišnim uvjetima poslovanja značaj financijske analize poslovanja društva sve je veći.

Opširnije

Voditelj kontrolinga

Poduzeće mora imati dobro ustrojenu funkciju kontrolinga te sposobne i educirane stručnjake – kontrolere.

Opširnije