fbpx

Ivana Lampek Pavčnik

Konzultant i voditelj projekata

O predavaču

Ivana Lampek Pavčnik diplomirala je na Fakultetu geodezije i geoinformatike Sveučilišta u Zagrebu. Postdiplomski studij pohađa na Fakultetu geodezije i geoinformatike Sveučilišta u Zagrebu. Iskustvo i znanje vođenja projekata započela je u tvrtki GDI d.o.o. na poziciji poslovnog analitičara i voditelja projekata u području zaštite prirode i okoliša stekavši iskustvo i znanje u aktivnom tržišnom nastupu kroz samostalne kontakte s korisnicima, vođenje timova konzultanata te oblikovanje koncepata i prijedloga cjelovitih rješenja, tehničkih projektnih prijedloga, ponuda te ugovora. Profesionalnu nadogradnju ostvarila je višegodišnjim vođenjem institucije na poziciji pomoćnika ravnatelja Agencije za zaštitu okoliša i Hrvatske agencije za zaštitu okoliša i prirode gdje je stekla znanja upravljanja portfeljem, programima, projektima i resursima.

Profesionalnu karijeru nastavila je u tvrtki Geofoto d.o.o. na poziciji savjetnika Predsjednika Uprave na poslovima planiranja, savjetovanja te upravljanju implementacijama informacijsko- komunikacijskih tehnologija. Član je nacionalnog Tematskog inovacijskog vijeća koje je zaduženo za provedbu aktivnosti poticanja sinergijskog i efikasnog korištenja javnih i privatnih resursa za istraživanje, razvoj i inovacije u kojem djeluje u ulozi zamjenika Predsjednika.

Tijekom 25 godina rada na projektima, razvila je kvalifikacije upravljanja timovima kroz niz nacionalnih i međunarodnih projekata. Iskusna je trenerica i konzultant za područja primjene projektnog upravljanja, primjene tehnologija daljinskih istraživanja i GIS sustave. Posjeduje Certifikat o uspješno završenom obrazovanju u okviru andragoških radionica u sklopu Projekta „Promocija cjeloživotnog učenja". Predavačica je kolegija „Upravljanje projektima“ na Institutu za menadžment. Autorica je znanstvenih i stručnih radova.
Kompetencije poslovnog analitičara i poslovnog arhitekta, razvila je tijekom višegodišnje suradnje s vodećim informatičkim tvrtkama kao voditelj projekata na međunarodnom i nacionalnom tržištu. Trenutno je zaposlena u ILP rješenja kao konzultant i voditelj projekata, analitičar poslovnih procesa, poslovni arhitekt, stručnjak za GIS i tehnologije daljinska istraživanja.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Projektni menadžer

S obzirom na užurbanu dinamiku poslovanja i potrebu za postizanjem što veće konkurentnosti na tržištu, javlja se potražnja za osobama koje uspješno provode projekte.

Opširnije