fbpx

Izabela Laura

vlasnica obrta za odnose s javnošću i komunikaciju

O predavaču

Izabela Laura je poduzetnica koja se bavi izgradnjom i razvojem brendova, kako brendova svojih klijenata, tako i onih vlastitih. Voli stvarati, učiti i djelovati. Još od malih dana sklona je stvaranju vlastitih okvira prije nego prilagođavanju postojećim zbog čega se i pronašla u poduzetništvu.
Osjećaj za strukturu, želja za stvaranjem i potreba za temeljitošću odveli su je od svijeta medija, PR-a i digitalnog marketinga do strateškog brendiranja koje je, uz pisanje za web, fokus njenog poslovanja.

Autorica je Kompletnog vodiča za brendiranje, jedinstvene online edukacije koja malim poduzetnicima pomaže da postave čvrste temelje svog brenda i nauče kako se uspješno brendirati.

Kroz izradu strategije brenda te podršku u procesu izgradnje i prezentacije brenda pomaže klijentima da dobiju jasnoću i sigurnost u ono što rade te skroje brend koji je u skladu s njima i s tržištem. Ono zbog čega je biraju i što je razlikuje od drugih osebujna je kombinacija temeljitosti, strasti, iskrenosti i pouzdanosti koju često prepoznaju i polaznici predavanja.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima