fbpx

Karolina Horvatinčić

ICT stručnjak

O predavaču

Karolina Horvatinčić diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te je završila studij MBA Poslovne škole IEDC u Bledu. Doktorski studij pohađa na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

U Institutu za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) radi kao stručni suradnik u znanosti od 2012. godine u „Odjelu za resursnu ekonomiju, zaštitu okoliša i regionalni razvoj“ kao ekspert za lokalni i regionalni razvoj. Voditelj je domaćih projekata i projekata financiranih iz fondova EU-a. Istraživački interesi su u domeni obrazovnih potreba za lokalni i regionalni razvoj. Poslovna iskustva stjecala je u Sveučilišnom računskom centru Srce, Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži CARNet i King ICT-u, te je radila je na projektima Incremedie, DanishManagementa, Prirodoslovne škole Karlovac i dr.

Kao pomoćnica ravnateljice CARNeta bila je zadužena za strateško upravljanje u području obrazovanja, podrške korisnicima i informatizacije poslovanja. Dizajnirala je CARNetov sustav za planiranje i praćenje realizacije poslovnih aktivnosti i uspostavila sustav za praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti u projektu primjene EFQM modela za izvrsnost.

Kao voditeljica Odjela za e-learning u informatičkoj tvrtci uspješno je implementirala e-learning u poslovnim bankama, vodila dvogodišnji IPA savjetodavni projekt primjene ICT-a u nastavi za kosovsko Ministarstvo obrazovanja, znanosti i tehnologije te je sudjelovala u izradi multimedijskih obrazovnih sadržaja za hrvatski obrazovni sustav.

Koautor je nekoliko e-knjiga od kojih su dvije nagrađene (2007. nagrada Diskobolos za ECDL priručnik i 2009. World Summit Award Croatia za Upravljanje projektima) u kategoriji e-obrazovanje. Ima desetogodišnje iskustvo u obrazovanju odraslih. Voditeljica je programa Voditelj projekata na Institutu za menadžment, a predaje na CARNetovoj e-learning akademiji, Državnoj školi za javnu upravu, VERN-u i drugim poslovnim školama.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima