fbpx

Katarina Đurđenić

Korporativni pravnik

O predavaču

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje dovršava i doktorski studij iz trgovačkog prava i prava društava. Osim toga ima završen i poslijediplomski studij (LL.M. Njemačko pravo za strance) na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Bremenu.

Nekoliko godina je radila u jednom od poznatijih odvjetničkih ureda u Zagrebu nakon čega je svoju karijeru nastavila u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, i to u Sektoru za tržište kapitala. Za potrebe pisanja doktorskog rada i drugih znanstvenih radova boravila je po nekoliko mjeseci na prestižnim istraživačkim institucijama poput Max Planck Instituta za komparativno i međunarodno privatno pravo u Hamburgu, Švicarskog instituta za komparativno pravo u Lausanni, Europa Instituta u Saarbrückenu, China-EU School of Law u Pekingu te Unidroit instituta za ujednačavanje privatnog prava u Rimu.

Ima položen pravosudni ispit te je od nedavno zaposlena u jednom uspješnom trgovačkom društvu na mjestu korporativnog pravnika. Redovito se susreće s analiziranjem trgovačkih odnosa te izradom različitih trgovačkih ugovora.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Porezni specijalist

Steknite znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Opširnije