fbpx

Davor Špac

Stručnjak za kontroling

O predavaču

Rođen je 07.02.1978. u Puli gdje je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr.Mijo Mirković“ diplomirao na smjeru Financije 2000. godine. Na istome fakultetu 2003. godine upisuje znanstveni poslijediplomski studij smjer Poduzetništvo koji uspješno završava 2006. godine braneći temu „Kontroling: potpora managementu pri poslovnom odlučivanju – razvojni trendovi u Hrvatskoj“ (nagrađen od strane Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika kao najbolji magistarski rad u 2006. godini iz područja Revizije) .

Stekao je certifikat Savjetnik poduzetništva u malom poduzeću (program izobrazbe Ministarstva zaobrt, malo i srednje poduzetništvo) te BIS II Kontroling certifikat. Objavljuje članake (stručne i znanstvene) u sklopu kojih je obrađuje teme vezane uz kontroling i poslovno upravljanje. Početno radno iskustvo stekao je u financijama i računovodstvu u nekolicini manjih kompanija.

Od 2003. godine kada postaje Voditelj računovodstva i kontrolinga u međunarodnoj proizvodnoj kompaniji Industrochem d.o.o. (dio Omya grupe). Od 2007. godine kontroling u proizvodnoj djelatnosti zamjenjuje kontrolingom u uslužnim djelatnostima, najprije u telekomunikacijskom segmentu (HT d.d.) da bi trenutno obavljao poslove Voditelja kontrolinga u Combisu d.o.o. (sistem integracija- IT segment).

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Porezni specijalist

Steknite znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Opširnije

Financijski analitičar

U tržišnim uvjetima poslovanja značaj financijske analize poslovanja društva sve je veći.

Opširnije

Voditelj kontrolinga

Poduzeće mora imati dobro ustrojenu funkciju kontrolinga te sposobne i educirane stručnjake – kontrolere.

Opširnije