fbpx

Natko Vlahović

Osnivač i direktor - Vlahović Group

O predavaču

Školovao se u SAD-u gdje je 1999. diplomirao na St. Francis College u New Yorku. Završio je stručni poslijediplomski studij Hrvatski politički sustav i upravljanje na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2005., a 2006. završio je Executive MBA studij na poslovnoj školi Bled u Sloveniji. Poslovnu karijeru započeo je u hrvatskoj diplomaciji radeći u Veleposlanstvu RH u Washingtonu na poslovima informiranja i razvoja gospodarskih odnosa. Po povratku u Hrvatsku radi na više komunikacijskih i političkih projekata za američke i domaće tvrtke. Od 2005. zaposlen je u Hrvatskoj obrtničkoj komori gdje vodi lobistički ured HOK-a u Bruxellesu.

Akreditirani je lobist HOK-a u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji. Jedan je od osnivača Hrvatskog društva lobista (HDL) gdje obnaša dužnost glavnog tajnika te je akreditirani lobist HOK-a u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji.

2008. godine osniva Vlahović grupu, prvu specijaliziranu lobističku tvrtku koja urede ima u Zagrebu i Bruxellesu. Gosp. Vlahović organizirao je i vodio mnoge domaće i međunarodne projekte na najvišoj državnoj razini. Suosnivač je prve poslovne udruge koja se bavi lobiranjem za hrvatske poslovne interese u Bruxellesu – Croatia EU Business Council.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima