fbpx

Nikolina Jandrić

SAP Release manager - Pliva

O predavaču

Nikolina Jandrić, mr.sc. je PMP certificirani voditelj projekata implementacije informatičkih poslovnih rješenja u tvrtke. Vođenjem projekata bavi se više od 10 godina. Diplomirala je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, inženjerski profil, smjer Matematička statistika i informatika. Profesionalnu karijeru započela je u tvrtki T-HT a nastavila u privatnoj tvrtki KING-ICT. Od 01.04.2015. je zaposlena u tvrtki Pliva Hrvatska d.o.o. Svoja znanja, vještine i sposobnosti vođenja projekata koje je gradila kroz rad u multinacionalnoj tvrtki, kasnije je upotrijebila u konzultantskom radu u privatnom sektoru.

S koordinacijom projekata nastavlja i u Plivi, kao Release manager za aplikativno rješenje SAP. Vođenje i koordinacija projekata implementacije informatičkih sustava vezano je za reinženjering postojećih informatičkih sustava s tehničke, ali i poslovne strane kod korisnika. Na istu temu „Usporedba modela podataka za preoblikovanje informacijskog sustava“, stekla je zvanje magistra znanosti na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na Sveučilištu u Zagrebu.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Projektni menadžer

S obzirom na užurbanu dinamiku poslovanja i potrebu za postizanjem što veće konkurentnosti na tržištu, javlja se potražnja za osobama koje uspješno provode projekte.

Opširnije