fbpx

Tanja Roca, ing.inf.

Vlasnica Deeshpet agencije za marketing i komunikacijske strategije

O predavaču

Tanja Roca je stručnjakinja za marketing, prodaju i profesionalka u brendiranju malih i srednjih poduzetnika i poduzeća. Karijeru je započela kao inženjerka informatičkog menadžmenta u vodećoj tvrtki IT industrije za razvoj softverskih rješenja različitih zdravstvenih djelatnosti i ustanova. Nadalje, radila je kao voditeljica ključnih kupaca za poznate brandove (Nestlé, Western Union, P&G, VIP, Iskon, Sony Ericsson i sl.), vodeće BTL marketinške agencije kao i na pozicijama voditeljice marketinga automobilske industrije.
Vrlo brzo postaje i direktoricom marketinga i prodaje i na toj poziciji radi u dvije renomirane rent a car kuće. Nakon bogate karijere, otvara i posljednje dvije godine vodi, vlastitu agenciju za marketing i komunikacijske strategije, DEESHPET s bazom u Zagrebu i s klijentima po cijeloj Hrvatskoj.

Inače, Tanja se formalno obrazovala na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu, gdje je stekla zvanje inženjerke informatičkog menadžmenta. Nakon fakultetskog obrazovanja kontinuirano se nastavila educirati u specijaliziranim područjima interesa, marketingu i psihologiji. Završila je mnogobrojne domaće kao i strane tečajeve na McGill University, u Montrealu, kao i poslovnu školu za marketing menadžere.

Stečeno znanje i iskustvo rado prenosi na edukacijama i konferencijama. Potiče malo poduzetništvo i poslovne razvoje entuzijasta. Tanja je ljubiteljica prirode, planinarenja i putovanja, pa svoje slobodno vrijeme provodi u aktivnim odmorima.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Internet marketing i brendiranje

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije