fbpx

Tihana Belin

PR manager

O predavaču

Tihana Belin rođena je u Splitu 19.9.1984. godine. Diplomirala je na studiju novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, na smjerovima Tisak i Odnosi s javnošću. Tijekom studija završava stručnu praksu u Večernjem listu i PR agenciji Millenium promocija. Nakon dvogodišnjeg rada u PR i event agenciji Prorsus komunikacije, stječe iskustva na honorarnim poslovima promocije u segmentu wine&gastro, u farmaceutskoj industriji (tzv. OTC) te turizmu.
2012. godine zapošljava se u full-service agenciji Real grupa, gdje do danas radi kao PR manager za trgovački lanac Lidl Hrvatska. U Realu stječe ekstenzivno iskustvo u retail sektoru, ali i u komunikacijskoj industriji – korporativni PR, krizno komuniciranje, organizacija događaja, vođenje i koordinacija projekata, osmišljavanje PR strategija.
Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Piše i fotografira. Godinama, s manjim ili većim uspjehom, usklađuje svoj grammar nazi – control freak karakter s bezbrižnim splitsko – bodulskim mentalitetom.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Specijalist za internet marketing i prodaju

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije