fbpx

Vjekoslav Babić

Glavni software arhitekt - NaviPartner

O predavaču

Vjekoslav Babić je neovisni konzultant, voditelj projekata, trener, autor i bloger, sa više od 8 godina iskustva u ERP poslovnom rješenju Microsoft Dynamics NAV te približno 15 godina iskustva u IT industriji. Kao projektant rješenja i voditelj projekata u vodećoj tvrtci za implementaciju Microsoft Dynamics NAV-a u regiji, kao konzultant u Microsoftu, te kao neovisni konzultant u vlastitoj tvrtci, sudjelovao je na nizu implementacija poslovnih rješenja u rasponu od malih tvrtki do međunarodnih korporacija, pružajući usluge te držeći obrazovne treninge diljem svijeta.

2008 godine, Vjekoslav je kao ko-autor s Davidom Roysom, objavio knjigu Implementing Microsoft Dynamics NAV 2009. Vjekoslav vodi aktivan blog o problematici implementacije poslovnih rješenja, NAV-a, vođenju projekata te najboljim praksama implementacije i razvojna poslovnih rješenja na NavigateIntoSuccess.com, djeluje kao kolumnist i član uredničkog vijeća na MSDynamicsWorld.com, kao kolumnist za eBizMags.com te kao suradnik, kolumnist ili gost autor u nizu drugih web ili tiskanih medija u Hrvatskoj i svijetu, te je do sada objavio više od 250 članaka i kolumni. Vjekoslav je također česti prezentator na konferencijama, na temu Microsoft Dynamics NAV-a.

Od proljeća 2010, Vjekoslav nosi prestižnu titulu Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Microsoft Dynamics NAV, kao jedan od ukupno 21 nositelja ove titule u svijetu. Vjekoslav vodi vlastitu tvrtku Fortempo d.o.o., koja se fokusira na pomoć kupcima pri implementaciji Microsoft Dynamics NAV-a.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima