fbpx

Zorica Brečić

CFO - Rhea d.o.o.

O predavaču

Ovlašteni je računovođa, interni revizor i porezni specijalist te uspješno sudjeluje na projektima uvođenja menadžerskog računovodstva i kontrolinga povezujući teorijska znanja, praksu i specifičnosti pojedinog poslovnog sustava. Diplomirala je 1998. na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, Sveučilište u Rijeci, a na istom 2008. godine uspješno završava poslijediplomski znanstveni studij Total Quality Managemet, obradom i obranom magistarskog rada „Interni obračun i računovodstveno izvješćivanje menadžmenta u avio-kompaniji“. Sustavno se usavršava u području računovodstva, financija i kontrolinga.

Međunarodno radno iskustvo stječe na poziciji Finance managera u brodskoj kompaniji Trans Europa Ferries sa sjedištem u Belgiji. Nakon 5 godina karijeru nastavlja u Hrvatskoj na rukovodećim pozicijama vezanim uz financije, računovodstvo i kontroling u Air Adriatic-u, Rockwool-u, Kreditnoj banci Zagreb, Fini GS i konzultantskoj kući Crowe Horwath.

Trenutno je član rukovodećeg tima Rhea d.o.o. na mjestu direktora financija.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Porezni specijalist

Steknite znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Opširnije

Financijski analitičar

U tržišnim uvjetima poslovanja značaj financijske analize poslovanja društva sve je veći.

Opširnije

Voditelj kontrolinga

Poduzeće mora imati dobro ustrojenu funkciju kontrolinga te sposobne i educirane stručnjake – kontrolere.

Opširnije