fbpx

Saša Stanković

Digital marketing manager, Adriatics

O predavaču

Saša radi kao voditelj digitalnog marketinga u tvrtki Philips u Zagrebu. Ima više od 12 godina agencijskog iskustva na različitim pozicijama: media planer, account manager i direktor digitalne agencije.
Radio je s mnogim međunarodnim i lokalnim klijentima poput Peugeot, Citroen, Mercedes-Benz, Atlantic grupa, Porsche Croatia, MasterCard, Societe General banke i mnogim drugima.

Prije dolaska u Philips iskustvo je stekao kao digital media menadžer i eCommerce menadžer u kompaniji FOREO, gdje se svakodnevno susretao s digitalnim izazovima na globalnom tržištu.

Stručnjak je u digitalnom oglašavanju i posjeduje GAIQ (Google Analytics Individual Qualification) i Google AdWords (search, display, mobile, video) certifikate.
Predavač je na mnogim konferencijama u zemlji i inozemstvu.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Front-end developer

Započnite svoje putovanje prema karijeri u kojoj možete oblikovati digitalnu budućnost!

Opširnije

Izrada i dizajn web sučelja u WordPressu

Na našem programu Izrade i dizajna web sučelja u WordPressu naučite kreirati i održavati web-stranice bez uporabe i prethodnog znanja programskih jezika.

Opširnije

Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu

Upornost je jedna od glavnih osobina svih uspješnih poduzetnika. Vjera u sebe, konstantan rad i učenje preduvjet su uspješnog bavljenja poduzetništvom!

Opširnije

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Internetski marketing i brendiranje

Kroz ovaj program polaznici će iz prve ruke, od stručnjaka iz prakse dobiti uvid i znanja o tome kako se tvrtka pravilno predstavlja i oglašava na Internetu.

Opširnije

Voditelj marketinga

Razmišljati unaprijed, stvarati nove prilike, osvajati nova tržišta, uspostaviti partnerske odnose s klijentima upravo je zadatak uspješnih marketing menadžera.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije