fbpx

O nama

O nama

Pogledajte kako nam je bilo na promociji 16. generacije i upišite se u najnoviju 20. generaciju!

12 godina iskustva

2020 godine slavili smo veliku obljetnicu; 10 godina rada našeg učilišta! U tom razdoblju je kroz naše učionice prošlo preko 1.500 polaznika u 17 generacija. Uz brojne seminare i programe usavršavanja na kojima polaznici uče od knjiženja konta, preko tajni digitalnog marketinga do najnovijih znanja iz tematike poreza, prodaje, financija i biznisa.

Naši polaznici su edukaciju na Institutu za menadžment iskoristili za napredak i promjene karijere te smo kroz 10godišnje razdoblje imali polaznike i partnere iz svih najvećih i najkvalitetnijih hrvatskih tvrtki.

Pridružite se i Vi uspješnoj obitelji Instituta za menadžment i unaprijedite svoje znanje i karijeru!

Institut za menadžment

Institut za menadžment mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja.

U sklopu katedre za Obrazovne programe polaznicima je na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih vještina i znanja te s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu e-knjižicu.

Vizija

Naš je cilj izgraditi bolje menadžere i lidere za naše društvo.

Misija

Naša je misija pružiti našim klijentima partnerski odnos kroz istraživanje, praksu, razvoj, obrazovanje, razmjenu znanja i iskustava uz razvijanje i promicanje najviših etičkih standarda. To činimo kroz niz usluga u poslovanju te organizacijom seminara, treninga i istraživanja, uz potporu naših partnera.

U poslovnom se svijetu stalno nastoji poboljšati kvaliteta i produktivnost. Naš je fokus na istraživanju vodećih trendova na području menadžmenta. Naši  su predavači stručnjaci s bogatim iskustvom iz prakse koji polaznicima nude praktična i primjenjiva znanja.

Naši su seminari, treninzi i obrazovni programi interaktivne prirode, orijentirani na praktični rad uz primjere iz domaće i inozemne poslovne prakse.

Klijentima pružamo partnerstvo i vrhunsku kvalitetu kroz:

  • fleksibilnost,
  • kreativnost,
  • suradnju s potvrđenim stručnjacima s dugogodišnjom praksom,
  • fokus na praksu i primjenjivost.