fbpx

ISO 9001 2015: Povećanje kvalitete uvođenjem sustava ISO 9001 u Učilištu za poslovno upravljanje

ISO 9001 2015: Povećanje kvalitete uvođenjem sustava ISO 9001 u Učilištu za poslovno upravljanje

Krajem 2019 započeli smo s provedbom projekta „Povećanje kvalitete uvođenjem sustava ISO 9001 u Učilištu za poslovno upravljanje“. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., u sklopu natječaja „Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“.

OSNOVNI PODACI O PROJEKTU

Naziv projekta: „Povećanje kvalitete uvođenjem sustava ISO 9001 u Učilištu za poslovno upravljanje“.

Kratki opis projekta: Projektom će se implementirati najbolja praksa u području pružanja usluga edukacije, uspostavit će se bolji mehanizmi kontrole i optimizirati poslovni procesi. To će rezultirati većim zadovoljstvom polaznika i omogućiti zaposlenicima veći angažman na poslovima razvoja i stvaranju dodane vrijednosti.

Provedba je uključivala planiranje, implementaciju i nadzor procesa potrebnih za ispunjenje zahtjeva u provođenju nastave. Provela su se mjerenja i nadzor performansi kvalitete sustava, procesa i usluga, nadzor neusklađenosti , analiza podataka potrebnih za poboljšanja i način poboljšanja.

Projekt se u cijelosti proveo u Zagrebu na lokacijama tvrtke, te je u skladu s odredbama svih relevantnih nacionalnih zakonodavnih akata.

Zbog toga je od osobitog značaja financijska potpora EU fondova. Potporom operativnog programa konkurentnost i kohezijea 2014.-2020. osigurava se dodana vrijednost u opsegu i kvalitete aktivnosti , te omogućuje provedba u predviđenom vremenu.

Ukupna vrijednost projekta: 123.909,00 kn

Iznos koji sufinancira EU: 85,00%