fbpx

Kako aplicirati na natječaj za bespovratna sredstva?

Kako aplicirati na natječaj za bespovratna sredstva?

Financiranje projekata iz sredstava EU dostupno je svim tvrtkama bez obzira na veličinu ili sektor djelovanja. Bez obzira je li riječ o mikropoduzeću, malom, srednjem ili velikom – svaki građanin EU-a može se prijaviti za financiranje sredstvima iz EU fondova. 

U svakom programu financiranja imamo jasno utvrđene specifične kriterije. Ako je Vaš prijedlog prihvatljiv, postupak odabira projekta obično započinje s neovisnim stručnjacima koji će na temelju kriterija za odabir i dodjelu ocijeniti Vaš prijedlog.

Proračunsko razdoblje 2021. – 2027.

Novim proračunskim razdobljem Republici Hrvatskoj dodijeljeno je gotovo 24 milijarde kuna. Raspoloživa sredstva bit će dostupna putem svih operativnih programa, a kvaliteta života građana pokušat će se podići kroz pet ciljeva:

  • Pametnija Europa
  • Zelenija Europa
  • Povezanija Europa
  • Europa s istaknutijom socijalnom komponentom
  • Europa bliža građanima

Imate ideju, a ne znate odakle krenuti?

Ako želite saznati više o mogućnosti financiranja putem europskih sredstava te saznati koji su tips&tricks u prijavi projekata, pozivamo Vas na besplatnu radionicu. Vrijeme pripreme projekata ključno je za njegovu realizaciju, a s pripremom je potrebno krenuti mnogo ranije prije objave samih natječaja. 

Očekuje se objava novih natječaja proračunskog razdoblja u naredna tri mjeseca te je sada pravo vrijeme informirati se i naučiti pisati projekte.

Termin: srijeda, 02.03.2022. od 17.30 do 19.45

Lokacija: online (ZOOM) – prijavljeni sudionici dobit će link za pristup na dan održavanja seminara

Sudionicima seminara prezentirati ćemo program usavršavanja Voditelj EU projekata koji kreće 14.03.2022., a o kojem više možete pogledati OVDJE.

Prijavu na besplatnu radionicu možete izvršiti OVDJE.