fbpx

Održan prvi Pub kviz Instituta za menadžment

Održan prvi Pub kviz Instituta za menadžment

U srijedu 22. veljače održan je prvi Pub kviz u organizaciji Instituta za menadžment. Kviz se održao u caffe baru Gray u Zagrebu, a sudjelovali su polaznici te predavači Instituta za menadžment. Natjecatelji su bili podijeljeni u timove koji su se sastojali od dva do četiri člana.

Sponzori prvog Pub kviza bili su trgovina Mrkvica, Destilerija Magdić, brand Curaprox  te pivovara Frka.

U dvosatnom programu, odgovarajući na pitanja iz područja glazbe, filma, sporta, povijesti, geografije i opće kulture, sljedećih osam ekipa pokazalo je zavidno znanje: 2 Megs, 1 Mac; Zadnja klupa; We grey 2; Protiv svih, a ne samo njih; Bilanca, Kvizni menadžment, Brainbilderi i 1. tim.

Kombinacija učenja, umrežavanja i zabave uz čašu pića

Kviz je vodila voditeljica nastave Anja, a kordinatorice nastave Davorka i Katarina u kratkom su roku ocjenjivale kvizaške odgovore i dodjeljivale bodove timovima. Osim odlične zabave i smijeha uz čaše pića, ekipe su pokazale timski karakter, a bilo je i odlične prilike za umrežavanje. Zahvaljujući kreativnim pitanjima naše Anje, Davorke i Katarine, svatko od natjecatelja imao je prilike otići kući bogatiji za nova znanja. Gin Magdić za pobjednike, Curaprox i pivo Frka za drugoplasirane.

Prvo mjesto osvojila je ekipa pod nazivom Zadnja klupa koja je nakon tri kruga pitanja osvojila 36 bodova. Za pobjedu na prvom Pub kvizu osvojili su Gin Destilerije Magdić.
Drugo mjesto osvojio je Kvizni menadžment s 33 osvojena boda, za što su dobili poklon paket Curaprox  četkica te six paket craft piva pivovare Frka.


Po završetku kviza dodatnim pripetavanjem zadnje dvije ekipe Brainbilderi i 1. tim s jednakim brojem bodova (26) borile su se za predzadnje mjesto, a pobjedu je odnijela ekipa 1.tim koja je osvojila i poklon iznenađenja.

Hvala svim sponzorima koji su nam omogućili ovaj događaj, kao i natjecateljima koji su se odazvali. Veselimo se novim kvizovima!