fbpx

Prijavite se na besplatni online webinar i naučite koje su glavne značajke kvalitetne web stranice

Prijavite se na besplatni online webinar i naučite koje su glavne značajke kvalitetne web stranice

Kvalitetna i suvremena web stranica jedan je od najvažnijih elemenata uspješnog poslovanja ozbiljnih i razvijenih poduzeća. U vrijeme kada je digitalizacija i internetsko oglašavanje postalo naša svakodnevica, važno je istaknuti se u moru informacija koje su nam dostupne na Internetu. Web stranica trebala bi biti prilagođena vizualnom identitetu vaše tvrtke, ona može podignuti imidž tvrtke kao i kredibilitet.

Jednako je važna i za velika kao i za mala poduzeća, za pisanje blogova ili portala. A u današnje doba imate li web shop ili tek razmišljate o otvaranju istog, izradom dobre i kvalitetne web stranice poslovanje ćete dignuti na višu razinu i stvoriti dojam kako je vaše malo poduzeće u rangu onih najvećih. Kupcima naime nije važno jesu li odjel prodaje, marketinga i skladišta u jednom, radi li to jedna ili više osoba, već im je važno da iz udobnosti svog doma mogu kupiti kvalitetan i dobar proizvod koji im dolazi na adresu.

Tko može sudjelovati na webinaru?

Webinar je namijenjen svim srednjim, malim i mikro poduzetnicima, zaposlenim i nezaposlenim osobama. Bez obzira  želiteli unaprijediti postojeću web stranicu, ili tek razmišljate o pokretanju iste, ovo je odlična prilika za učenje.

Tijekom webinara proći ćemo kroz sljedeće teme:

  • Kako odabrati platformu za izradu web stranice?
  • Što sve može utjecati na brzinu učitavanja web stranice?
  • Osnovni SEO elementi koje ne smijemo predvidjeti.

Vrijeme: utorak, 7.3.2023. od 10:30 do 11:15 sati
Održavanje: online putem Microsoft Teams-a

Prijavu na webinar možete izvršiti OVDJE . Broj mjesta je ograničen, a prijavljenima ćemo mailom poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavi!

Webinar će održati naš predavač i stručnjak u području digitalnog marketinga Saša Stanković. Saša trenutno radi na poziciji digital manager Europe u Phillipsu (Versuni), a tijekom dugogodišnje poslovne karijere surađivao je s mnogobrojnim poznatim klijentima poput Peugeot, Citroen, Mercedes-Benz, Atlantic grupa, Porsche Croatia, MasterCard, Societe General banke i mnogim drugima.