fbpx

Iskoristite slobodno vrijeme za edukaciju kako biste poboljšali iskustvo svojih korisnika

Iskoristite slobodno vrijeme za edukaciju kako biste poboljšali iskustvo svojih korisnika

Pred nama je ekonomska kriza navodno gora od krize 2008. godine, a ono što bi vam moglo pomoći da se što prije izvučete iz teškog razdoblja je – znanje. U narednim mjesecima trebat ćete „rezati“ troškove gdje god ćete stići, nažalost vjerojatno i podijeliti koji otkaz. Zato ulažite u svoje znanje jer bi vam upravo ono moglo postati najbolji oslonac u vremenima koja dolaze.

Razmislite samo koliko biste bili u lakšoj situaciji sada, da imate više znanja o optimizaciji resursa i upravljanju rizicima. Ili da ste sa svojim klijentima potpisali ugovore i uredili projektnu dokumentaciju uz koju biste lakše planirali svoju financijsku sliku! Ako do sada niste shvaćali koliko je važno ozbiljno i sistematizirano pristupiti upravljanju zadacima, resursima, proračunu, osiguranju kvalitete projekata u definiranom vremenu, ali i nadzoru/kontroli i komunikaciji tima, vjerujemo da vas je situacija s koronavirusom podsjetila na to.

Dodjela diploma generacija jesen 2018

Zato, iskoristite ovo vrijeme koje nam je dano i uložite ga u nešto pametno. Sada je zaista pravi trenutak da upišete edukaciju o projektnom menadžmentu i naučite: kako uspješno upravljati vašim zadacima i samim projektima,kako se prije toga pripremiti kvalitetnim planiranjem kroz pripremu projektnog plana,na koji način upravljati timom čak i na daljinu kroz digitaliziranu komunikaciju te na koji način pretočiti ideje u konkretne zadatke.

Naravno, u ovakvim okolnostima važno je naučiti i kako postići dogovorenu kvalitetu isporuke usklađivanjem paralelnog rada alociranih timova na projektu. Potražite još odgovore na pitanja: kako postići glavni cilj, visok dogovoreni stupanj zadovoljstva vaših klijenata u proizvodima i uslugama koje im osiguravate. Naučite na koji način upravljati timom, kako bi se svi dionici osjećali i bili dijelom projekta upravo kada je to potrebno za provedbu zadatka.

Sada konačno možete razmotriti i na koji način smanjiti te prevenirati moguće dodatne troškove koji su godinama „cijedili“ vaše zalihe zbog loše ili nedefinirane radne kvalitete. Jer jasno je kao dan, ostat će nam vjerni samo oni klijenti koji su zadovoljni našim uslugama i proizvodima.

Takvo, projektno upravljanje, uz dodatnu primjenu agilnog poslovanja nikad nije bilo važnije. Stoga, želite li optimizirati resurse, pravilno planirati, ali i provoditi projekte prema usuglašenoj i dogovorenoj kvalitetite dogovornim rokovima, kako biste zaštititi svoje poduzeće od neplanskih troškova i istovremeno mu osiguravati proširenje portfelja i tržišnog nastupa, pozivamo vas da upišete program Projektnog menadžera na Institutu za menadžment.

Program vode iskusne predavačice s bogatim iskustvom u realnom sektoru: konzultantica i voditeljica projekata Ivana Lampek Pavčnik, IT stručnjakinja Mira Mileusnić Škrtić i SAP Release manager u Plivi Nikolina Jandrić. Interaktivna predavanja, praktična nastava i individualne konzultacije u ukupnom trajanju od čak 150 sati, osposobit će vas za kvalitetno upravljanje budućim projektima i timovima.

Više informacija potražite OVDJE ili nas kontaktirajte na broj telefona 01/7899 700.