fbpx

Iskustva polaznika – Petra Kirin

Iskustva polaznika – Petra Kirin

Petra Kirin živi i radi u Velikoj Gorici. Po struci je magistra tekstilne kemije, no njezin poslovni put odveo ju je u područje ljudskih resursa i managementa, gdje je svakodnevno u doticaju s knjigovodstvenim elementima.

Kako bi unaprijedila svoje znanje i stekla stručnost u području knjigovodstva, Petra je odlučila upisati program Knjigovođa na Institutu za Menadžment.

U nastavku saznajte više o Petri i njezinom profesionalnom putu!

Uspješno ste završili program Knjigovođa na Institutu za menadžment. Koji su bili ključni elementi programa Knjigovođa na Institutu za menadžment koji su Vas privukli i motivirali da ga upišete?

S obzirom na to da sam se u poslu već doticala s knjigovodstvenim elementima, željela sam to znanje upotpuniti te zaokružiti u cjelinu. Stoga me je Institut za menadžment privukao time što obuhvaća apsolutno sve elemente ovog područja. Dodatnoj sigurnosti u dobar odabir pridonijela je i preporuka jedne od Vaših bivših polaznica.

Koje konkretne vještine i tehnike ste stekli kroz program, a koje smatrate najkorisnijim u Vašem poslu?

Ono što smo u najvećem obujmu koristili je knjiženje. To je nešto za što zaista mogu reći da nas je profesor dobro istrenirao. 🙂

Najkorisnije je znanje o služenju knjigovodstvenim programom zbog toga što je za korištenje programa nužno imati dobro znanje kako bismo znali što radimo te ispravno vodili isti. 

Kako je program osposobljavanja za Knjigovođu doprinio Vašem svakodnevnom radu? Slobodno navedite primjere iz prakse.

Što se tiče svakodnevnog rada, program osposobljavanja mi je zapravo dao samopouzdanje u dosadašnjem radu te proširio razumijevanje određenih poslovnih procesa koje do sada nisam imala prilike upoznati, npr. proizvodnje.

Planirate li proširiti svoj obrt ili uvesti nove usluge u budućnosti, i kako će Vam stečeno znanje iz programa pomoći u tome?

Svakako planiram uvesti nove usluge kao što su vođenje knjigovodstvenih procesa jednostavnih društava, što je trenutno zbog obujma trenutnog posla na čekanju.

Što Vam se najviše svidjelo na programu, možete li izdvojiti određeno predavanje ili predavača?

U konkretno mom slučaju predavač je bio g. Darijan Kovaček i smatram da je zaista odradio jako dobar posao. Koncept je takav da smo svi prošli svaki segment knjigovodstvenih procesa, a opet smo, koliko je to vrijeme dopustilo, mogli individualno postaviti pitanja o određenim područjima koja su nas više interesirala. Zaista nam je sve vrlo dobro iskomunicirano.

Kako biste ocijenili podršku i komunikaciju s predavačima i osobljem Instituta za menadžment tijekom trajanja programa?

Komunikacija je bila vrlo profesionalna i motivirajuća za učenje i rad. Program je jako dobro organiziran. 

Što biste poručili budućim polaznicima programa Knjigovođa na Institutu za menadžment?

Svim budućim polaznicima poručujem da ukoliko nisu sigurni gdje upisati željeni program, neka svakako odaberu Institut za menadžment jer će uz ugodnu radnu atmosferu dobiti svo potrebno znanje i vještine koje će im koristiti u daljnjem rastu i razvoju.