fbpx

Iskustva polaznika – Nikola Vujović

Iskustva polaznika – Nikola Vujović

Nikola je po zanimanju stručni specijalist turističkog menadžmenta. Još od studentskih dana bavi se turizmom, a profesionalnu karijeru započeo je u Turističkoj zajednici grada Zagreba, gdje je proveo više od 10 godina. 

Danas radi u full service digitalnoj agenciji, gdje su mu neki od glavnih zadataka vezani za copywriting. U slobodno vrijeme voli čitati, gledati filmove, provoditi vrijeme s obitelji i putovati.

U nastavku pročitajte zašto se Nikola odlučio na upis na Institut za menadžment te što mu se najviše svidjelo na programu Copywriter.

Na Institutu za menadžment ste uspješno završili program Copywriter kao najbolji polaznik programa u generaciji 2022./2023. Ispričajte nam Vaše iskustvo sa programa.

Vrlo sam zadovoljan s programom, kako je osmišljen i vođen od strane prof. Belaka. Dojmila me kreativna atmosfera i praktična znanja koja smo dobili polaganjem programa. Posebno sam uživao u osmišljavanju imena za nepostojeće brendove ili video reklama te u izradi kampanja. 

Po zanimanju ste stručni specijalist turističkog menadžmenta. Što Vas je potaknulo na upis na Institut za menadžment?

Prvenstveno interes za copywriting-om i želja za novim znanjima. Oduvijek me zanimao proces osmišljavanja i kreiranja promotivnih materijala i kampanja, posebice video reklama. 

Na koji način primjenjujete stečena znanja s programa u svakodnevnoj praksi?

S obzirom da radim u digitalnoj agenciji stečena znanja primjenjujem svakodnevno, bilo kroz osmišljavanje caption-a za društvene mreže, pisanje blogova i sl. 

Koje specifične vještine ili tehnike iz copywritinga smatrate najkorisnijim za Vaš daljnji profesionalni razvoj?

Iako trenutno najviše koristim vještinu pisanja caption-a i blogova, mislim da će mi najviše koristiti promjena o načinu razmišljanja o proizvodima i kako pristupam pojedinom zadatku nakon što sam završio s programom.  

Kakav su dojam predavači i zaposlenici Instituta ostavili na Vas? Imate li neko predavanje koje Vam se posebno svidjelo?

Zaposlenici instituta su ostavili jako dobar dojam na mene te su uvijek su bili na raspolaganju kad je trebalo. Općenito se na Institutu osjeti obiteljska atmosfera i kako su svi predani svom radu. Predavanja prof. Belaka su me najviše dojmila. Osim što je program odlično osmišljen, profesor kroz kreativne zadatke i vježbe prenosi praktično znanje koje će sigurno koristiti polaznicima u daljnjem radu i razumijevanju copywritinga.

Pročitajte intervju sa profesorom Borisom Belakom OVDJE

Što biste poručili budućim polaznicima programa?

Poručio bi im da maksimalno iskoriste predavanja, postavljaju pitanja i aktivno sudjeluju u programu. Znanja koja će ponijeti sa sobom će im svakako koristiti u njihovoj profesionalnoj karijeri.