fbpx

Kako kvalitetno upravljati ljudskim potencijalima? Prijavi se na besplatnu radionicu!

Kako kvalitetno upravljati ljudskim potencijalima? Prijavi se na besplatnu radionicu!

U izazovnim vremenima, brzim i stalnim promjenama, važno je prilagoditi se novim načelima, ali pri tome ne smijemo zaboraviti na najvažniji resurs svakog poduzeća – ljude.

S razlogom je potvrđeno kako su ljudski potencijali najvažniji faktor nastanka i razvoja ideja, a samim time i rasta poslovanja. Ulaganje u razvoj i zadovoljstvo ljudi jedna je od najvažnijih strategija menadžmenta. Izazovno je odgovarati na konstantne promjene u društvu te zadržati zadovoljstvo i motivaciju zaposlenika stoga je važno osigurati pozitivnu klimu i motivirati zaposlenike na prihvaćanje promjena.

Ako želite saznati zašto su ljudski potencijali važan faktor razvoja poduzeća, kako motivirati ljude na prihvaćanje promjena te ih potaknuti na osobni razvoj unutar organizacije, prijavite se na besplatnu radionicu!

Termin: ponedjeljak, 21.02.2022. od 18.00 do 19.30

Lokacija: Institut za menadžment, Branimirova 25, II. kat, učionica 1

Na predavanju ćete se družiti s kolegom Branimirom Blajićem, magistrom ekonomije u području upravljanja ljudskim potencijalima i doktorantom na Kineziološkom fakultetu. Kolega Blajić ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima, posebice u hotelskoj industriji i vlasnik je dvije firme specijalizirane za upravljanje ljudskim potencijalima.

Na radionici ćemo predstaviti i program Voditelj ljudskih potencijala koji kreće 10.03.2022., a o kojem više možete pogledati OVDJE.

Prijavu na besplatnu radionicu možete izvršiti OVDJE.