fbpx

Lidija Matašić: “Zaista sam zadovoljna programom, pamtit ću ga po izvrsnoj kombiniranoj nastavi i iznimnom trudu profesorice!”

Lidija Matašić: “Zaista sam zadovoljna programom, pamtit ću ga po izvrsnoj kombiniranoj nastavi i iznimnom trudu profesorice!”

Učenje je proces koji traje tijekom cijelog života. Ulaganje u obrazovanje nikad nije pogrešno ulaganje, već je to čin koji će nam kad-tad itekako značiti i zahvaljujući kojem ćemo bolje konkurirati na tržištu rada. I zato za dodatnu edukaciju nikad nije kasno.

Dokaz je tomu diplomirana ekonomistica Lidija Matašić koja je bila najbolja polaznica grupe 2018./2019. na programu Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu. Preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Lidija je dobila informaciju o našem programu koji smo osmislili za postojeće, ali i buduće poduzetnike koji tek kreću u razvoj svoje ideje. Kroz ovaj interaktivni program, vođen od iskusnih trenera koji dolaze iz poslovnog sektora, polaznici imaju priliku testirati svoje ideje i rješenja primjenom suvremenih alata i propitati ih iz različitih kutova, područja stručnosti i situacija.

Što joj se svidjelo kod predavača, kako je to doći s predznanjima na edukaciju i kakav je njezin dojam o kombiniranoj nastavi, otkrijte u nastavku.

Koliko ste zadovoljni pohađanim programom, kakvo je Vaše iskustvo?

Zaista sam zadovoljna odabirom. Meni osobno je bilo lagano jer sam imala predznanje tako da je moje iskustvo odlično, samo sam nadopunila postojeće praznine. Presretna sam što su predavanja bila kombinirana, dio uživo, dio online i takav omjer je odličan.

Koliko Vam znanja koja ste stekli na programu koriste u svakodnevnom radu?

Znanje iz glavnog modula Poslovna skica, poslovni plan i analiza tržišta me se jako dojmilo iako ga ne koristim u svakodnevnom radu, ali razmišljam o idejama koje smo razmjenjivali tijekom predavanja. Vjerujem da će mi, premda ga sada ne koristim, znanje koje sam dobila koristiti u budućnosti.

Kakav su dojam predavači i zaposlenici Instituta ostavili na Vas?

Dojam o predavačima je bio odličan, ali svatko ima svoju osobnost i stil predavanja pa neki predavači unose cijelog sebe u predavanja, daju i više od zadanog modula. Tako da prof. Gordana ima najveću ocjenu koja se može dati za nekog predavača. Kad bi se svi profesori tako odnosili prema učenicima/studentima, naše školstvo bi bilo prvo u svijetu.

Po čemu ćete pamtiti dane provedene na Institutu?

Pamtit ću ih po našoj maloj, ali skladnoj ženskoj grupi veselih “nezaposlenih” žena i iznimnom trudu profesorice koja je s nama odradila i primjer iz prakse, divan poduzetnički pothvat.