fbpx

Predstavljamo vam Sandru Vranić: „Predavači su bili pravi motivatori, a znanja koja sam stekla redovito koristim!“

Predstavljamo vam Sandru Vranić: „Predavači su bili pravi motivatori, a znanja koja sam stekla redovito koristim!“

Diplomirana ekonomistica Sandra Vranić itekako je svjesna važnosti ulaganja u cjeloživotno obrazovanje. Željna novih znanja i potaknuta kvalitetom naših programa, nakon uspješno položenog programa Specijalist za internet marketing i prodaju, odlučila je dodatno nadograditi stečena znanja te upisati program Copywriter.

A što je ono najvrijednije što je ponijela sa sobom i kakvu ulogu predavači imaju u obrazovanju, pročitajte u intervjuu s najboljom polaznicom programa Copywriter u proljetnoj grupi 2021.

1. Vođeni trendovima u digitalnom marketingu prvo ste odlučili steći znanja i vještine pisanja sadržaja za web, optimizacije sadržaja, izrade Google Adsa, Facebook i newsletter kampanja. Nakon toga odlučili ste se za još jedan korak?

Već sam ranije pohađala obrazovni program na Institutu za menadžment i znam da su predavači osobe koje se svakodnevno bave upravo poslom iz domene programa koji predaju. Zato je moj odabir bio isti, samo sam ovaj put odabrala program Copywriter. Uz teoriju se izvode simulacije stvarnih radnih zadataka s kojima ćeš se susresti u praksi, što je jako korisno.

2. Tržište svakim danom dokazuje da su kvalitetni copywriteri sve traženiji, a širenjem marketinških aktivnosti svaka tvrtka treba kvalitetnog kreatora svoje komunikacije. Koliko ste zadovoljni predavanjima?

Izrazito sam zadovoljna! Kad osjećam da mi predavač ne daje svoj maksimum, nisam ni sama motivirana učiti, a ovdje sam s užitkom pratila nastavu i napravila završni rad. Stečena znanja mi baš koriste. Program mi je dao nešto zaista vrijedno, a to je sigurnost da uskoro krenem u vlastite poslovne vode.

3. Kako Vam se svidjela atmosfera u Institutu za menadžment?

Ovdje se osjeća neka “kućna atmosfera”. I predavači i djelatnici Instituta ljubazni su i pristupačni. Sve se možeš dogovoriti, nema nekog isključivo poslovnog odnosa i to je nešto što mi se najviše sviđa. O znanju predavača nemam što reći osim da su vrhunski stručnjaci u svom poslu.

4. U kakvom će Vam sjećanju ostati pohađanje programa?

Po super okruženju na predavanjima, predavaču Borisu i njegovoj genijalnosti, kao i po odličnim radnim uvjetima i ogromnom znanju koje sam ponijela sa sobom. Iako smo nastavu imali online, uspjeli smo se i tako zbližiti. Komuniciramo i danas iako je nastava gotova!