fbpx

Razmišljate o edukaciji za Knjigovođu?

Razmišljate o edukaciji za Knjigovođu?

Spretni ste, snalažljivi, imate sposobnost prilagođavanja stalnim promjenama i volite istraživati.
Ako se prepoznajete u gore navedenoj tvrdnji onda je posao Knjigovođe/Knjigovotkinje za Vas. Poduzetnici, obrtnici, mala i srednja poduzeća nositelji su rasta cjelokupnog gospodarstva i pokraj sebe uvijek imaju kvalitetnog knjigovođu ili poreznog savjetnika.

Zašto? Pa oni su glavni izvor informacija za gospodarstvenike koji nemaju uvijek vremena pratiti sve zakone, njihove učestale promjene te primjene u praksi. S obzirom na brigu oko svakodnevnog poslovanja i egzistencije općenito, jednostavno se prilagođavaju onako kako stignu.

S obzirom na djelatnost, posao knjigovođe iznimno je važan. Osim klasičnih računovodstvenih poslova, knjiženja poslovnih i financijskih promjena posao knjigovođe obuhvaća i sljedeće aktivnosti: osnivanje poduzeća, savjetodavne poslove, izrada dokumentacije, vođenje glavne knjige, analitička evidencija, obračun PDV-a, vođenje poreznih evidencija i prijava…izrada završnog računa, ugovori o djelu, honorari, prijave i odjave zaposlenih, itd.

Naravno, posao knjigovođe uključuje istraživanje raznih područja i temeljito ispitivanje karakteristika poslovanja poput troškova, stanja blagajni i sl.

Ako se po prvi put susrećete s knjigovodstvom ili ako radite u samo određenom segment knjigovodstva a želite proširiti svoja znanja te dobiti cjelovitu sliku knjigovodstvenog posla imamo rješenje za vas!
Program usavršavanja “Knjigovođa/Knjigovotkinja” koji je verificiran od Ministarstva obrazovanja a polaznici po završetku programa i nakon uspješno položenog ispita zvanje mogu evidentirati u radnu e-knjižicu.

Sve detalje vezano uz cijenu, termine te popuste možete pogledati OVDJE.
Kako smo se družili s prošlom generacijom polaznika pogledajte u videu OVDJE