fbpx

Stručnjaci iz TalentLyft-a održali su predavanje u sklopu programa Voditelj/ica ljudskih resursa

Stručnjaci iz TalentLyft-a održali su predavanje u sklopu programa Voditelj/ica ljudskih resursa

TalentLyft je alat za zapošljavanje koji ljudskim resursima pomaže da pronađu, odaberu i zaposle najbolje kandidate za svoje poslove. Osim strukture procesa zapošljavanja i automatizacije repetitivnih radnji, TalentLyft omogućava svojim korisnicima da na jednostavan način izrade atraktivnu stranicu karijera, komuniciraju s kandidatima preko više kanala kroz jedinstvenu komunikacijsku platformu i surađuju s ostalim članovima tima na transparentan način.

Uz navedene, TalentLyft sadrži i niz drugih funkcionalnosti koje upotpunjuju već spomenute procese i tako ovaj alat čine jedinstvenim i cjelovitim rješenjem za zapošljavanje i EmployerBranding.

Budući voditelji ljudskih resursa imali su priliku upoznati tehnologiju koja će biti nezaobilazan dio njihovog profesionalnog života.

Osim toga, u sklopu predavanja, polaznici se imali priliku iz prve ruke upoznali s načinom života i rada u TalentLyftu i tako bolje pripremili za tržište rada – budući da su za HR stručnjake tehnološke HR kompanije jedni od potencijalnih poslodavaca.

Dio predavanja posvećen je praktičnom radu u TalentLyft alatu kako bi polaznici savladali tehnologiju i naučili se koristiti srodnim digitalnim alatima za zapošljavanje.