fbpx

Pregled 2023. godine na Institutu za menadžment

Pregled 2023. godine na Institutu za menadžment

Kako 2023. godina prilazi kraju, donosimo Vam kratak pregled ključnih događaja, izazova i uspjeha koji su oblikovali našu godinu. 

S ponosom možemo istaknuti da smo premašili brojku od preko 250 posvećenih polaznika koji su odvojili svoje vrijeme kako bi ulagali u sebe i stvarali temelje za uspješniju budućnost.

Ovaj veličanstveni broj odražava ne samo kvantitetu već i kvalitetu naših edukacija. Svi naši polaznici nisu samo investirali svoje vrijeme, već su se također posvetili razvoju svojih vještina, stjecanju znanja i gradnji održivih kompetencija koje će ih pratiti kroz njihove karijere.

2023. godinu smo započeli s prvim Pub kvizom Instituta za menadžment, događajem koji je okupio naše polaznike i predavače u opuštenoj atmosferi znanja i zabave. Sudionici su pokazali izniman entuzijazam, a Pub kviz će definitivno postati nezaobilazan dio naše tradicije.

Drugi značajan trenutak bio je svečana dodjela diploma generacije 2022./2023., na kojoj smo s ponosom obilježili postignuća naših vrijednih polaznika. Svi naši polaznici donose svoj jedinstveni doprinos, čineći našu zajednicu bogatom raznolikošću talenata i interesa.

Ističemo i nekoliko impresivnih statistika koje odražavaju visoku kvalitetu našeg programa. Ocjena predavača u cjelini iznosi visokih 4.86, dok prosječna ocjena zadovoljstva radom referade iznosi 4.79. 

Dodatno, polaznici su izrazili visoku praktičnu upotrebljivost vještina stečenih tijekom programa, s prosječnom ocjenom od 4.71, te 84% polaznika izražava zadovoljstvo interaktivnim pristupom nastavi i zadacima.

S početkom 2023. pokrenuli smo i novi program – Izrada i dizajn web sučelja u WordPressu. Kroz program, polaznici imaju priliku razviti vještine oblikovanja različitih elemenata i sučelja u WordPressu, bez poznavanja programskog jezika. S obzirom na pozitivan odaziv polaznika, već imamo 2 upisane generacije polaznika

Nadalje, započeli smo i Erasmus projekt pod nazivom Budućnost obrazovanja: Kako inovativne metode: unapređuju online nastavu i podržavaju razvoj digitalnih i vještina nastavnika. Program se nastavlja provoditi i u 2024. godini, s ciljem povećanja kompetencija naših zaposlenika kroz tečajeve i razmjene praksi. Stečena znanja omogućit će našim zaposlenicima unaprijediti pripremu i provedbu nastavnog procesa, stvarajući optimalno iskustvo učenja za predavače i polaznike.

Ponosno ističemo da smo, osim redovnih edukacija, nesebično podijelili znanje s više od 400 pojedinaca putem različitih besplatnih informativnih radionica, kao i webinara, čime smo zajedno osvijestili važnost cjeloživotnog obrazovanja i podržali širenje znanja unutar zajednice.

Pored edukativnih radionica, održali smo i vinsku radionicu koja je poslužila kao sjajan team building za predavače i polaznike. Opuštena atmosfera, degustacija vina te razmjena iskustava doprinijeli su jačanju veza unutar naše zajednice. 

Za kraj 2023., predstavljamo Vam naš novi, autorski program pod nazivom Izrada i provedba projekata iz EU fondova. Program osigurava stjecanje ključnih vještina za pripremu i provedbu projekta prema EU fondovima. Naučit ćete prepoznati vrste fondova, identificirati relevantne institucije, upravljati projektnim ciklusom, izrađivati dokumentaciju te sudjelovati u postupcima javne nabave. 

Godinu smo završili u blagdanskom duhu na Božićnom domjenku. U nastavku par slika sa domjenka:

Radujemo se novim izazovima i postignućima u nadolazećoj godini!

Završetak godine s puno uzbudljivih novosti!

U 2024. godini donosimo vam još uzbuđenja i noviteta! Radujemo se provođenju novih programa vezanih uz Upotrebu digitalnih alata u uredskom e-poslovanju i Izradi poslovnog plana. Kroz inovativne metode poučavanja, želimo osigurati da naši polaznici steknu relevantna znanja i vještine.

Ove inicijative otvaraju vrata novim znanjima i prilikama za našu zajednicu, a mi jedva čekamo podijeliti više detalja s vama u nadolazećim mjesecima!