fbpx

Kako postati najpoželjniji samostalni knjigovođa na tržištu rada?

Kako postati najpoželjniji samostalni knjigovođa na tržištu rada?

Zanimanje knjigovođe jedno je od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Razlog je vrlo jednostavan. Svako poduzeće, obrt, ustanova pa čak i udruga mora voditi poslovnu dokumentaciju. No knjigovodstvo nije samo puko vođenje knjiga te oduzimanje i zbrajanje brojeva, već je naglasak na razumijevanju financijskih pokazatelja.

Iz navedenih razloga poduzetnici ne angažiraju bilo kojeg knjigovođu, već si daju truda u pronalaženju najboljih. Jer što se knjigovođa bolje razumije u poslovne knjige, to će poduzetniku uštedjeti više novaca i zapravo povećati dobit. Tako samostalni knjigovođe koji redovito ulažu u svoje znanje i imaju tržišnog iskustva, posla uvijek imaju dovoljno, a primanja su im također iznadprosječna.

Tko sve može postati samostalni knjigovođa?

Razmišljate li o tome da i sami postanete samostalni knjigovođa, razveselit će vas informacija da to možete, čak ako dosad niste bili u doticaju s knjigovodstvom.

Program za samostalnog knjigovođu namijenjen je svima onima koji žele naučiti nešto novo i steći novo zanimanje, žele usavršiti svoje knjigovodstveno znanje, kao i onima koji već imaju bogato iskustvo u knjigovodstvu te duže vrijeme razmišljaju o otvaranju vlastitog knjigovodstvenog servisa.

Kao što je to u drugim granama, tako i u svijetu financija, na tržištu upravo vaša znanja i vještine sve više dolaze do izražaja. Samo one osobe koje se kontinuirano educiraju mogu napredovati.

Što nudi program Knjigovođa Instituta za menadžment?

Ako ste oduvijek pokazivali sklonost prema brojevima i računanju, uporni ste i ne odustajete tako lako od svojih snova, na putu ste da postanete jedan od najpoželjnijih knjigovođa na tržištu. Kroz program Instituta za menadžment na jednostavan i razumljiv način prikupiti ćete sva potrebna knjigovodstvena znanja. Kako se najbolje uči kroz međusobnu komunikaciju, predavanja su izrazito interaktivna. Brojni primjeri iz svakodnevnog poslovanja koje će predavači podijeliti s vama, pomoći će vam da shvatite i one najzahtjevnije knjigovodstvene teme.

No mi dobro znamo da samo znanje nije dovoljno, zbog čega smo u programu poseban fokus stavili na praksu. Želimo da po završetku programa zaista budete spremni na sve poslovne izazove koji očekuju jednog knjigovođu.

Uz pomoć predavača, koji će tijekom programa biti i vaši mentori, vi ćete raditi na stvarnim primjerima i tako napredovati u znanju iz dana u dan. Čak ako negdje i zapnete, u sklopu programa uvijek možete dogovoriti i individualne konzultacije s predavačima.

Po odslušanom programu riješit ćete pismeni ispit koji služi kao dokaz da ste savladali cjelokupno gradivo. A vjerujte nam, diploma Instituta za menadžment otvorit će vam mnoga vrata te ćete napokon moći okrenuti novi list u svojoj karijeri.

Za kraj još želimo naglasiti da je program Knjigovođa verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Za više informacija o programu, javite nam se s povjerenjem.