fbpx

Održana je dodjela diploma za generaciju jesen 2019

Održana je dodjela diploma za generaciju jesen 2019

Iskoristili smo priliku i organizirali smo dodjelu diploma i druženje s polaznicima i predavačima.

Na dodjeli svjedodžbi na prekrasno uređenoj terasi poznatog Zagrebačkog  kluba Aquarius imali smo priliku družiti se s  polaznicima generacije jesen 2019 koji su ove godine uspješno obranili svoje završne radove i preuzeli svoje diploma!

Nagrade

Na Institutu za menadžment vrednujemo redovitost i zalaganje na nastavi tako da smo u dogovoru s predavačima odabrali najbolje polaznike, u ovoj generaciji  to je bila Christina Gorički Horvat koja je završila program Voditeljica za izradbu i provedbu EU projekata, Jelena Margić – Voditeljica prodaje, te Danijela Radelić  iz programa Voditeljica ljudskih potencijala.

Kako su naši predavači ocjenjivali polaznike, isto su tako i naši polaznici ocjenjivali predavače tijekom cijelog svog školovanja. Naši predavači su nesebično dijelili svoje znanje i iskustvo i time su omogućili polaznicima da konkuriraju na tržištu rada. Polaznici su ocjenjivali predavače na temelju njihove stručnosti, pripremi nastave, odnosu s polaznicima, prenesenim znanjem, poticaju na suradnju i kompletnom dojmu koji su ostavili tijekom nastave.

Najbolje ocijenjeni predavač generacije je kolega Jasmin Ibrahimović koji je voditelj programa usavršavanja Voditelj prodaje. Osim Jasmina svoje nagrade dobili su i predavači s programa Voditelj ljudskih potencijala, kolegica Petra Grabušić i kolega Branimir Blajić.

Ovim putem zahvaljujemo se svim polaznicima što su imali povjerenja u nas i u naše predavače koji su se maksimalno trudili da  prenesu svoje znanje i iskustvo  te pokažu alate koje će polaznici moći primjeniti u poslu. Ponosni smo na jesensku generaciju koja je bila znatiželjna, željna novih znanja, da su polaznici jako puno propitivali, postavljali izazove ali i kritike jer i to je putokaz za rast i razvoj.

Puna galerija slika može se pronaći OVDJE