fbpx

Ljudski potencijali kao važan čimbenik uspješnosti poslovanja

Ljudski potencijali kao važan čimbenik uspješnosti poslovanja

Stalne i brze promjene u svim područjima, kao i sve veći zahtjevi klijenata, doveli su do toga da su održivost i uspješnost mogući samo za kompanije koje ulažu u ljudske potencijale. Zaposlenik nije marginalni organizacijski resurs već izvor novih vrijednosti. Stalne promjene postaju izrazito bitan čimbenik o kojem ovisi poslovna strategija i razvoj tvrtke.

Kako stvoriti pozitivnu i inovativnu klimu, potaknuti ljude na prihvaćanje i motivirano provođenje promjena te u konačnici uspješno implementirati željene novitete, naučite na neformalnom druženju u Institutu za menadžment.

Odjeli ljudskih potencijala i adekvatni HR menadžeri na hrvatskom tržištu imaju izrazito važnu ulogu.
Pronalazak i zadržavanje kvalitetnog kadra pred odjele ljudskih resursa stavljaju veliki izazov, stoga kvalitetni djelatnici unutar odjela ljudskih resursa nikada nisu bili potrebniji. Ukoliko želite razvijati karijeru u ovom području pozivamo vas da se prijavite na ovu besplatnu radionicu kako bi od stručnjaka iz prakse iz prve ruke saznali kako HR menadžer doprinosi poslovanju .

Upoznat ćemo vas i s programom Voditelj ljudskih potencijala a osim toga dobit će te sveobuhvatni pregled funkcije upravljanja ljudskim resursima te odgovore na pitanja:

  • Kako HR menadžer može doprinijeti poslovanju?
  • Kako HR funkcija može povećati svoju efikasnost i efektivnost?
  • Kako se nositi s promjenama nadležnosti suvremenog HR-a?
  • Koji se procesi i kako mogu standardizirati i automatizirati?

Vaš predavač na radionici bit će Branimir Blajić, magistar ekonomije u području upravljanja ljudskim resursima i doktorand na Kineziološkom fakultetu. Također je i vlasnik dva poduzeća, specijalizirana za implementiranje sustava upravljanja ljudskim resursima i upravljanja u hotelskoj industriji.

Intervju s Branimirom možete pročitati OVDJE

Termin: 26.10.2021. od 17.45 do 19.15 h

Lokacija: Branimirova 25, II. kat, Institut za menadžment

Broj mjesta na radionici je ograničen te se popunjava prema redoslijedu prijava. Istu možete izvršiti OVDJE