fbpx

Laura Zrile: “Nakon edukacije, drugačije gledam na pojedine zadatke i ljude, bolja sam u organiziranju vremena, radnih zadataka i određivanju prioriteta”

Laura Zrile: “Nakon edukacije, drugačije gledam na pojedine zadatke i ljude, bolja sam u organiziranju vremena, radnih zadataka i određivanju prioriteta”

Voditelj nabave je osoba koja s timom stvara nabavne strategije, upravlja robama, dobavljačima i ugovorima prema načelima moderne nabave. Cilj je, dakako, ušteda resursa poduzeća. Stoga na programu Voditelj nabave na Institutu za menadžment polaznici kroz teorijski i praktični rad sa svojim predavačima iz prve ruke dobivaju potrebno znanje za primjenu novih metoda rada u nabavi, s konačnim ciljem postizanja značajnih ušteda u poslovanju i boljih poslovnih rezultata.

S obzirom na to da je bila najbolja polaznice grupe u svojoj generaciji, odlučili smo porazgovarati s Laurom Zrile koja je pohađala program Voditelj nabave, kako bismo saznali njezina iskustva i otkrili kako danas primjenjuje stečena znanja.

Kada ste se odlučili na nadogradnju Vašeg znanja, zašto je izbor bio Institut za menadžment?

Odabrala sam Institut na temelju kolegine preporuke; on je godinu ranije pohađao tečaj na temu prodaje i bio je jako zadovoljan.

Pohađali ste program Voditelj nabave, koji je prožet teorijskim i praktičnim radom. Koliko ste zadovoljni s onime što ste dobili na predavanjima, kakvo je Vaše iskustvo?

Drago mi je da sam se upoznala s prezentacijskim i prodajnim vještinama koje možemo koristiti na dnevnoj bazi.

Što se tiče sadržaja vezanog uz nabavu, lijepo smo prošli kroz teorijsko gradivo i upoznali se s pojmovima i procesima nabave, sviđa mi se širina gradiva i način na koji je isprezentiran.

Malo bih se kroz cijeli tečaj više/duže posvetila nabavi, dosta dugo su trajale prezentacijske i prodajne vještine, no bilo je jako zanimljivo, pa mi nije žao.

Kada se s odmakom osvrnete na ono što ste doživjeli na programu i naučili, možete li primijetiti koliko Vam znanja koja ste stekli koriste u svakodnevnom radu?

Nakon edukacije drugačije gledam na pojedine zadatke i ljude, također sam bolje naučila organizirati vrijeme i radne zadatke, odrediti prioritete. Smatram da se puno naučenog može primijeniti i na poslu i privatno.

Institut za menadžment već godinama surađuje s brojnim stručnjacima pa su naši predavači ljudi s bogatim iskustvom. Kakav su dojam i predavači i zaposlenici Instituta ostavili na Vas?

Odličan dojam, od početka do kraja!

Predavač Jasmin me oduševio svojim pristupom i načinom na koji stvara ugodnu atmosferu, vrlo je stručan, a ujedno i zabavan.

Predavač Boris je vrlo stručan i upućen u područje nabave, puno mi je pomogao da bolje i dublje upoznam i razumijem nabavne procese.

Vanjski predavač g. Tetlo sjajno je održao predavanje. Posebice mi se svidjelo jer se radi o temi koja me iznimno zanima i omogućio nam je primjere.

Institut za menadžment ću pamtiti po sjajnoj atmosferi, odličnim predavačima i dobivenom znanju.