fbpx

Kako voditelj ljudskih potencijala može doprinijeti poslovanju?

Kako voditelj ljudskih potencijala može doprinijeti poslovanju?

Odjel ljudskih potencijala jedan je od značajnijih odjela unutar tvrtke jer je usko povezan sa ostvarivanjem ciljeva, adekvatni HR menadžeri na tržištu imaju izrazito važnu ulogu. Regrutiranje, zapošaljavanje i upravljanje zaposlenicima samo su dio aktivnosti koje provode. Pronalazak i zadržavanje kvalitetnog kadra pred odjele ljudskih resursa stavljaju veliki izazov, stoga kvalitetni djelatnici unutar odjela ljudskih resursa nikada nisu bili potrebniji.

Stalne i brze promjene u svim područjima, kao i sve veći zahtjevi klijenata, doveli su do toga da su održivost i uspješnost mogući samo za kompanije koje ulažu u ljudske potencijale.
Kako stvoriti pozitivnu i inovativnu klimu, potaknuti ljude na prihvaćanje i motivirano provođenje promjena te u konačnici uspješno implementirati željene novitete, možete naučite na neformalnom druženju na Institutu za menadžment.

Ukoliko želite razvijati karijeru u području ljudskih resursa pozivamo vas da se prijavite na ovu besplatnu radionicu kako bi od stručnjaka iz prakse iz prve ruke saznali kako HR menadžer doprinosi poslovanju .

Na predavanju će te dobiti sveobuhvatni pregled funkcije upravljanja ljudskim resursima te odgovore na pitanja:

  • Kako HR menadžer može doprinijeti poslovanju?
  • Kako HR funkcija može povećati svoju efikasnost i efektivnost?
  • Kako se nositi s promjenama nadležnost suvremenog HR-a?
  • Koji se procesi i kako mogu standardizirati i automatizirati?

Predavač:

Na ovom predavanju imati će te priliku družiti se s mr.sc. Branimirom Blajićem koji je svoju poslovnu karijeru razvijao je u okviru Ugo grupacije koja je upravljala hotelskim tvrtkama Milenij Hoteli d.o.o. i Solaris d.d., gdje je u desetogodišnjem radnom iskustvu radio na poslovima šefa recepcije, direktora hotela te korporativnog direktora ljudskih potencijala. Upravo područje upravljanja ljudskih potencijala predstavlja područje profesionalne specijalizacije Branimira Blajića.

Termin: 24.10.2022. od 19.00 – 20.30h

Lokacija: Branimirova 25, II. kat, Institut za menadžment

Broj mjesta na radionici je ograničen te se popunjava prema redoslijedu prijava. Istu možete izvršiti OVDJE.

Upoznati ćemo vas i s programom Voditelj ljudskih potencijala, iskustva polaznika kao i intevjue s predavačima koji sudjeluju na programu možete pročitati jednim klikom:

Predavači

Polaznici: