fbpx

mr.sc. Tomislav Ivezić

Business People Consultant, LEVEL UP Consulting

O predavaču

mr.sc. Tomislav Ivezić je stručnjak za prodaju, osobni i profesionalni razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima kojima se bavi već više od petnaest godina. Iskustvo u prodaji i marketingu stekao je kroz voditeljsku ulogu u FMCG kompaniji Alca Zagreb u radu s internacionalnim principalima (Gillette, Oral B, Braun, Nestle Lays Pepsico i dr.) Svoje višegodišnje konzultantsko i trenersko iskustvo stječe vodeći radionice i projekte s lokalnim i internacionalnim kompanijama različitih branši (telekom, farmacija, automoto industrija, FMCG, bankarstvo, građevina, IT sektor). Kao Master Sales and Development Trainer&Coach za GM General Motors (Opel, Chevrolet) na području Adria regije dugi niz godina kreira i implementira prodajnu i HR strategiju i razvoj. Veliko iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima stekao je radeći za vodeću telekom kompaniju u internacionalnom okruženju (Deutsche Telekom) gdje je vodio ključne HR procese za više zemalja regionalno.

Kao magistar znanosti iz područje Organizacije i managementa, vjeruje u cjeloživotno obrazovanje te završava niz edukacija s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja. Profesionalni je coach mentor educiran od Oxford Brookes University u skladu s EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Autoriziran je korisnik alata SDI Strenght Deployment Inventory te Hogan assessment alata.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu

Upornost je jedna od glavnih osobina svih uspješnih poduzetnika. Vjera u sebe, konstantan rad i učenje preduvjet su uspješnog bavljenja poduzetništvom!

Opširnije

Voditelj ljudskih potencijala

Vođenje odjela ljudskih potencijala ima sve važniju ulogu u poduzeću i HR menadžeri postaju strateški partneri upravi poduzeća.

Opširnije

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Voditelj nabave

Nabava u kratkom vremenu iz pozicije statične službe prerasta u generatora profita u većini poduzeća.

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije