fbpx

mr.sc. Tomislav Ivezić

Business People Consultant, LEVEL UP Consulting

O predavaču

mr.sc. Tomislav Ivezić je stručnjak za prodaju, osobni i profesionalni razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima kojima se bavi već više od petnaest godina. Iskustvo u prodaji i marketingu stekao je kroz voditeljsku ulogu u FMCG kompaniji Alca Zagreb u radu s internacionalnim principalima (Gillette, Oral B, Braun, Nestle Lays Pepsico i dr.) Svoje višegodišnje konzultantsko i trenersko iskustvo stječe vodeći radionice i projekte s lokalnim i internacionalnim kompanijama različitih branši (telekom, farmacija, automoto industrija, FMCG, bankarstvo, građevina, IT sektor). Kao Master Sales and Development Trainer&Coach za GM General Motors (Opel, Chevrolet) na području Adria regije dugi niz godina kreira i implementira prodajnu i HR strategiju i razvoj. Veliko iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima stekao je radeći za vodeću telekom kompaniju u internacionalnom okruženju (Deutsche Telekom) gdje je vodio ključne HR procese za više zemalja regionalno.

Kao magistar znanosti iz područje Organizacije i managementa, vjeruje u cjeloživotno obrazovanje te završava niz edukacija s ciljem osobnog i profesionalnog razvoja. Profesionalni je coach mentor educiran od Oxford Brookes University u skladu s EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Autoriziran je korisnik alata SDI Strenght Deployment Inventory te Hogan assessment alata.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Voditelj ljudskih potencijala

Vođenje odjela ljudskih potencijala ima sve važniju ulogu u poduzeću i HR menadžeri postaju strateški partneri upravi poduzeća.

Opširnije

Voditelj prodaje

Cilj menadžera koji rade u prodaji su efikasni i učinkoviti rezultati prodaje i veće zadovoljstvo kupaca koji proizlaze iz uspješnog prodajnog procesa.

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Copywriter

Osmisliti, napisati i predstaviti nešto jednostavno, pamtljivo, efektno i relevantno temeljni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije.

Opširnije