fbpx

Tino Šušković, mag. oec., mag. rel. int.

Expert for preparation of feasibility studies, business plans, CBA Analyses and Audit intern

O predavaču

Tino Šušković stručni je specijalist menadžmenta financija, bankarstva i osiguranja te magistar međunarodnih odnosa i diplomacije. Od 2020. godine radi kao voditelj financija (CFO) njemačke grupe Hoss, u industriji namještaja. Iskustvo je stekao u Jeličić reviziji gdje je obavljao funkciju voditelja financija za veliku energetsku kompaniju te stručnjaka za financije u području financijske analize, uključujući izradu investicijskih studija, poslovnih planova, te studija izvedivosti i analiza troškova i koristi (CBA). Surađuje s nizom konzultantskih tvrtki kao stručnjak za financije u pripremi, provedbi, evaluaciji i reviziji projekata čije financiranje proizlazi iz različitih nacionalnih i EU programa,namijenjenih poduzetnicima i javnom sektoru.

U zadnjih 5 godina ima iza sebe preko 30 uspješnih projekata u vrijednosti preko 220 mil. HRK.
Osim financijske analize, Tino predaje i izvodi specijalizirane „in-house“ edukacije i praktične radionice iz područja financija u kojima povezuje iskustvo iz start-up industrije pri traženju investitora te analizu rentabilnosti zasebnih inovativnih projekata u većim poslovnim sustavima.

Programi

Predavač predaje na sljedećim programima

Izrada i provedba projekata iz EU fondova

Mnogi ne znaju kako osmisliti i opisati projekt prihvatljiv ugovornim tijelima, kako financijski i administrativno upravljati projektima te kako se pripremiti za natječaje.

Opširnije

Asistent za upravljanje projektima

Mnogi ne znaju kako osmisliti i opisati projekt prihvatljiv ugovornim tijelima, kako financijski i administrativno upravljati projektima te kako se pripremiti za natječaje.

Opširnije

Voditelj poslovanja u malom poduzetništvu

Upornost je jedna od glavnih osobina svih uspješnih poduzetnika. Vjera u sebe, konstantan rad i učenje preduvjet su uspješnog bavljenja poduzetništvom!

Opširnije

Voditelj ureda

Suvremeni poslovni trendovi od voditelja ureda zahtijevaju brzinu i efikasnost kod obavljanja poslova.

Opširnije

Financijski analitičar

U tržišnim uvjetima poslovanja značaj financijske analize poslovanja društva sve je veći.

Opširnije